Беше страхоно шоу и този път бях букнално на 2-3 метра от ринга, та всичките тръшвания, пльоскания и пребивания си бяха баш пред мен. 😃 Малко тъпо се получи, че бяхме реално "зад" ринга и съответно гледахме предимно гърбове и гъзове, особено при промотата 😃 , но пък близостта екшъна компенсираше.
Хубавите неща - видимо много са се подобрили всички наши момчета на ринга. Мачовете, в които участваха, бяха страхотни и движенията им стават все по-сложни и по-добре изпълнени.
VHS дръпна добро промо и беше марк-аут момент, че му направиха за сетинг стар телевизор и ВХС видео 😃 . Пичът се опитва да надъхва публиката срещу себе си, но през повечето време си чиирвахме за него 😛 Май трябва да се преориентира към туийнър с тия реакции 😃 .
Международните кечисти си станаха вече нашенци - публиката си ги приемаме, а и те се раздават за нас.
Супер свежо попълнение в тая карда беше G-Sharpe. Мега изчистен, движенията, които правеше, бяха просто друга класа. Дано пак дойде на някое шоу, мачът му беше топ.
За Фабио Ферари - направиха много добро шоу с Дъмян Тангра. И мачът беше страхотен, както и целият сегмент накрая с излизането на нашите срещу чужденците се получи много яко и публиката си избухнахме 😃 .
Много се радвам, че усхяхме да направим и подкаст за шоуто с нашия шампион, и материал с Ферари. След шоуто му писах и човекът ми отговори следното: We’ll be back in August in Burgas and september as well in Sofia! Can’t wait, I fell in love with Bulgaria!!