Гледах някаква част на живо, което не беше лошо изживяване. WWE са доказали, че не им пука много за европейските шоута и кой знае какво не се случва на тях. Все пак имаше готина атмосфера, като изключим всичкия пълнеж.
Коди срещу Шлифера - Мачът беше супер добре изпипан. Гюнтер е доказал, че може да прави интересни неща, въпреки привидно ограничените си хватки (сещам се за 2-3). Добре го изиграха, имаше обрати, някакви моменти, в които се чудиш кой ще бие. Абе, кеч мач както си трябва. Иска ми се да виждам повече такива мачове в WWE, вместо класиката "бягаме един към друг и се удряме, после следващия спот". Проблемът ми идва със шибания финиш... Защо, защо продължавате да се ебавате по този начин? Победи го, ама кракът му беше на въжето при първото отброяване, ама при третото не беше. И сега победил ли го е, или не. Коди е абсурдно изчерпан като шампион и Шлиферът трябваше да си го бие. Че не са искали да се случи в Италия, хубаво, ама защо го буквате тогава?!? Ще има втори мач, повече от видно е. 😕
Рия срещу Черната Рия - Като изключим финалния боч, сигурно най-добрият мач между двете до момента. Със сигурност най-добрият мач на Джейд в кариерата ѝ. Гледах го малко с половин око, но не беше никак зле. Просто нямат никаква история почти и генерално не ми пукаше.
Броко срещу Черния Броко - всъщност съм ок, че Обата падна. Ясно е, че ще има трети мач на SummerSlam. Самият мач не беше кой знае какво, финишър спам, после Оба си направи 5 moves of doom, изяде още един финишър и легна за три. Много ме е яд, че въобще правят цялата тая история. Много зле го насадиха, можеше да си останат с пенсионирането и да го бутат за титла вече, но квото такова... Поне се усещаше като най-големия мач на карда.
Беки срещу Сол Рука - Имам същия проблем със Сол Рука, който имам с Рикошет и разни такива маниаци. Чисти акробати са и това, което правят е атрактивно, но не изглежда като бой и ме вади максимално от филма. Отделно си беше бочав мач. Беки по едно време се качи на въжетата и викаше нещо "другото ляво, другото ляво", защото Сол не беше на правилното място. 😄 Беки според мене ще си върне титлата съвсем скоро, ако не и още днес.
Роман Рейнс срещу Джейкъб Фату - отново не беше лошо, не ми пука за цялата история. Тия самоански сапунки сме ги гледали, за съжаление ще ги гледаме втори път. Тъжна констатация е, че Усотата бяха част от енгъла, а LA Knight и Лив Морган кибичеха в публиката. Лив горката даже ще участва в QOR, нищо че е шампион. Трябва да ги осиновят някакви самоанци и ще им тръгнат кариерите, според мене...