Изгледах Динамит частта. Не беше никак лошо, но за някои неща грам не ми пукаше. Тройни, четворни, петорни мачове, жени и Конгломерации не мога да ги дишам, не им обърнах особено внимание. Моксли няма какво да прави и пак го тикат с KOR. Не ме кефят двамата заедно, мачовете им стават прекалено скучни. И тук се получи така, публиката не беше особено инвестирана. Жалко, че ще се наложи да ги гледам пак. Мокс едва ли ще пусне титлата, тежко ме съмнява.
Чампа и Бриско си беше брутален мач за седмично шоу. Няколко сик бъмпа + много кръв. Бриско май ми изглежда в по-добра форма от обикновено. Заслужава да му дадат възможност за някоя мидкард титла пак, може да направи и царуване. Важи и за Чампа, който също се чудят какво да го правят. Тук беше бит незаслужено според мене. Държат ги в стартова позиция и двамата, супер странно. Същото важи и за Бандидо. Надявам се да спечели срещу Суърв, но шансът е нисък. Само циклят и с него. Дарби и Майк Бейли направиха силен мач, който дойде прекалено кратък. Енгълът покрай световната титла обаче е особено готина история. Не вярвам да обръснат MJF, ама знам ли го, какъвто е кеч манияк, може да се е навил. Също е интересно на Дарби кога ще му паднат колелетата, както сам си каза. Вероятно ще е скоро, ако не на DON, вероятно на следващото седмично. Направи по един мач със всичките джобъри на звездите, не знам какво му остава от тук нататък.
Колизията не съм я гледал, май само Оспрей остана за там. Ще жъне в турнира и според мене ще е с Клаудио на финал и там ще стане някаква драма.