Бившият WWE кечист Ken Anderson (известен като Mr. Kennedy) вярва, че именно Randy Orton и John Cena са допринесли за уволнението му от компанията.
По време на скорошното си участие в Tagging In with Chris Harris, Anderson говори подробно за освобождаването си от WWE. Според него всичко се е случило след като Randy Orton го е обвинил, че работи опасно на ринга.
„Уволниха ме, защото забих Randy Orton на главата му. Ако забавите видеото, ще видите, че вратът му изобщо не докосва ринга. Дори начинът, по който пое удара, беше такъв, че се подреди идеално спрямо камерата и ясно се вижда какво се случва. Той твърди, че съм го забил на главата му, но можете да видите, че това е напълно плоско падане. От раменете до таза му тялото е в права линия“, каза Anderson.
„Вярвам, че Randy и John Cena действаха заедно. Решиха в онзи ден: ‘Хайде да се отървем от него.’ И успяха.“
Anderson бе освободен само няколко дни след завръщането си от продължително отсъствие заради контузия през 2009 година.
Смята се, че решението е дошло след оплакване от страна на Orton заради back suplex, който получава в епизод на WWE RAW от 25 май 2009 г.
Въпреки че смята коментарите на Orton за основна причина за освобождаването си, Anderson все пак поема вината върху себе си.
„Казвал съм го и преди – това беше последната капка, която преля чашата. Но ако бях правил това, което трябваше да правя всеки ден, подобно нещо никога нямаше да се случи. Можеха да отидат при Vince McMahon и да кажат каквото си поискат.“
„Фактът, че името ми постоянно излизаше в негативен контекст и че допусках различни грешки, е изцяло моя вина. Това беше последната капка, но причината да бъда уволнен съм самият аз.“
Anderson се присъединява към WWE през 2005 година и остава в компанията до освобождаването си през 2009 г.
Той е бивш WWE United States Champion и победител в Money in the Bank за 2007 година.
Ето го и въпросното движение, заради което идва оплакването от страна на Randy Orton. Опасно ли е? Преценете вие: