Писах и в предния пост, мачовете в ъндъркарда въобще не бяха лоши, но бяха с нулев хайп повечето, особено като имаше замесени японци. Текла фюдеше сама срещу Стардъм логото, ZSJ се появи да каже "здрасти", слаба работа. Като споменахме Текла, добре че не сме в WWE, че вече щеше да е джобър в Evolve. Мацката не предлага нищо интересно, за съжаление, освен че е 1.60 висока и се носи все едно е два метра. 😃 Също така, кой по дяволите е Джей Уайт? Приличаше на рахит тип Адам Коул, само че облечен в торба за боклук. Не ми вдъхва доверие, особено че е лидер на балъците от BBG...
Мерцедес Пари vs. Мая Свят - Страхотен мач, но с грешния победител. Историята им падна в скута поради ред контузии и трябваше да си я изкарат до край. Тони Кан си пада малко аутист и като има някаква идея инвестира 100% докато не я завърши, което е похвално. Но като има някоя тъпа идея, сме нашити с нея до край. Мерцедес Пари щеше да е ок и ако беше загубила. Мая Свят има скандални цици, бяха застанали между нея и мача ѝ, бочна няколко пъти заради тия възглавници. Освен това ги оправяше постоянно и ме разсейваше страшно много. 😃
6 на 6 в гигантска цедка - който се е сетил за кръглата клетка трябва да му удвоят заплатата. Сигурен съм, че някой някъде го е правил преди, но просто изглеждаше уникално. Самият мач беше пълен с нереалщини, Дарби падна по лице върху габърчетата. Тоя ще пукне на ринга някой ден, няма две мнения по въпроса. Спотът с Лио Ръш в сака ме спука от смяха. Накрая търнът на Андраде ми беше бая неочакван, но трябваше да се случи все някога и го изиграха перфектно. Страшно забавен мач, в който бяха набутали половината ростер. Жалко, че сигурно Бриско пак си е изгубил мача за титлата, който е на седмично шоу...
Суърв и Оспрей - мачът ми дойде като три мача един след друг. Имаше три части - обикновен мач, клане извън ринга, в което Суърв направи един от най-гнусните блейд джобове в историята на кеча и после се върнаха на ринга, а Детрайдърите излязоха да подкрепят Оспрей. Отначало бях леко скептичен, но ме спечелиха по едно време. Разказаха и историята как Оспрей е станал пълен убиец, като извади и хватката, която беше казал, че няма да ползва никога. Бяха си го направили и като голям мач/момент - специални ентранси, накрая излезе и Алекс Уиндзор. Произведоха 35-минутна класика в реално време.
Общо взето беше слабо PPV с много силен троен мейн евент, който спаси работата. Отново съм доволен, но Тони Кан трбява да махне тая концепция за ЗАБРАНЕНАТА ПОРТА вече, няма много смисъл от нея.