mr hustle loyalty respect

Странно решение, наистина. При такава схема, имаме няколко възможни мейн евента, но няма да се впускам във всичките комбинации. Джевонката няма никакъв шанс, колкото и да го харесвам. Още храня надежда, че Оба Феми може да вземе финала и евентуално титлата от русия педерас Коди, след което чак да се разправя с Броко на Саудимания. По-вероятно обаче ми се струва Брок да прецака Обата на полу-финала и Мърлявия Дом да ходи на финал. Ако Доминик е на финал, логично да му пуснат Балура. Женският турнир е някакси белязан от Judgment Day интрига, възможно е да имат същата идея за мъжкия. От там нататък, вече кой какъв шанс има за титлата е трудно да спекулирам. Дом е зает в AAA, Балър са доказали консистентно, че само му дават шансове и го ръгпулват в последния момент от 2017-та насам, като си извади рамото...
Ако Ла Найт отиде на полу-финал, със сигурност отива и на финал и има шанс да е срещу Оба Феми. Прецакването от Брок, ще се случи на финала, след което Ла Найт ще джоби на Роман... малко анти-климактично ми се струва, не знам. Факт е, че Рицаря и Оба си имат истории и дефакто не им трябва да печелят турнира. Факт е също, че Балър го хайпваха по тънката лайсна цяла година, определено ще е марк аут момент да вземе титлата от Коди. На кратко, шансът вобще не е малък. 😄