Cathy Kelley коментира евентуалното си бъдеще на ринга, както и уроците, които е научила от Paul Heyman за кеч индустрията и интервюирането.
В последния епизод на подкаста Insight with Chris Van Vliet тя заяви, че няма интерес да става активна кечистка.
Темата беше повдигната покрай инцидент от април, когато тя беше блъсната по време на разгорещена конфронтация между Liv Morgan и Stephanie Vaquer преди техния мач на WrestleMania.
Kelley обясни, че единствената роля на екран, която би искала да преследва, е тази на мениджър на кечист.
„Не мисля, че бих искала да имам мач. В миналото съм казвала, че искам да бъда по-ангажирана по някакъв начин и много бих искала да бъда мениджър. Не знам на кого точно. Това е нещо, което повтарям вече близо десет години. Всъщност бях мениджър на Ryan Katz в последния му мач на независимата сцена преди много години, така че подобно развитие е нещо, което бих искала.“
Kelley коментира и появите си в WWE Performance Center, като заяви, че винаги е готова да научи повече за бизнеса.
Тя също така подчерта огромното влияние на Paul Heyman върху кариерата ѝ:
„Аз съм човек, който наистина цени развитието и обича да научава всичко възможно за този бизнес. Така че използвам всяка възможност за това. Друг пример е, че всяка седмица стоя до Paul Heyman в Gorilla Position. Само като стоиш до него, научаваш неща. Наистина ми харесва.“
„Има толкова много уроци, че дори не знам откъде да започна. Това не е най-важното нещо, което съм научила от него, но когато носех очила и си бях направила бретон, той ми каза: „Трябва да се отървеш от това, защото не можем да виждаме очите ти, а именно чрез очите показваш емоциите си.“ Има много такива малки неща. Той помага на много хора зад кулисите.“
„Чувствам, че той наблюдава абсолютно всичко. Когато дава съвети на други хора, понякога съм наблизо и мога да ги чуя. Чувствам се привилегирована да бъда там. Освен това понякога гледам някой документален филм и започвам да го разпитвам за ECW. Страхотно е да имаш източника на информация точно до себе си. Наскоро гледах документалния филм за Raven, който беше много добър, а след това можеш директно да обсъдиш темата с него.“