Teddy Long заяви, че ако някога се завърне на екран в WWE, би се надявал това да стане под ръководството на Vince McMahon.
Членът на WWE Hall of Fame говори пред TMZ Sports в интервю, публикувано в четвъртък. Long отбеляза, че има WWE Legends договор и каза, че ако компанията го покани отново да работи, би искал McMahon да бъде замесен.
Long каза:
„Мисля, че трябва да върнем Vince, за да направим нещата както трябва и да върнем феновете на наша страна.“
На въпрос дали смята, че „главата е окончателно затворена“ относно евентуално завръщане на McMahon в WWE, Long отговори:
„Не мисля, че тази глава някога е била затворена за него. Според мен, и както казах, не знам какво се е случило и всички подробности около това, но доколкото го познавам, това беше неговият живот. Той обичаше това. Това беше животът му.“
„Имал съм възможност да летя с него в самолета и една вечер, веднага след като излетяхме, той говореше за кеч чак до кацането.“
След като коментира сегашния си договор с WWE, Long отново подчерта, че ако WWE го повика, ще се върне на работа.
„Имам Legends договор, така че ако ми се обадят, трябва да отида на работа.“
„Ще направя това, което ми кажат, каквото трябва да направя. Но ако трябва да се върна, бих искал това да бъде под ръководството на Vince McMahon.“
Long също така разказа за присъствието си на празненството по случай 80-ия рожден ден на McMahon.
Пълното интервю на Long за TMZ Sports тук: