John Cena може да се появява по-често в WWE към края на 2026 година.
В ново интервю за US Weekly Cena говори за някои от идеите си за турнира John Cena Classic, който според него все още е в процес на разработка.
Все още няма обявени дата и място за събитието, но според информацията то е планирано за края на 2026 г.
Cena заяви, че едно от нещата, които иска да направи, е лично да покани кечистите, които ще участват в турнира. Това би означавало повече негови посещения на Raw, SmackDown и NXT.
„Представям си свят, в който има демонстративни мачове, WWE суперзвезди се състезават срещу звезди от NXT“, каза Cena.
„Може да са в един отбор, а може и да се изправят един срещу друг. Мисля, че турнирната схема е много интересна. Харесва ми идеята лично да поканя участниците, за да знаят колко много означава това за мен. Това означава повече посещения на Raw, повече посещения на SmackDown и повече посещения на NXT.“
„Ще разкриваме всички тези неща. Ще кажем на всички къде и кога ще се проведе събитието. Ще представим и нова шампионска титла. Бих искал феновете да я видят. Бих искал и участниците да я видят предварително. Искам да направим специално разкриване на карда на събитието, където всички ще разберат какви ще бъдат мачовете.“
Ще има и фенско гласуване за определяне на шампиона на John Cena Classic, като както победителите, така и загубилите в мачовете ще могат да бъдат избрани за краен победител.
За Cena е важно вотът да бъде честен и да не може да бъде манипулиран.
„Трябва да измислим как ще работи фенското гласуване. Не искам да бъде саботирано. Не искам да бъде манипулирано“, каза той.
„Знам, че има много фалшиви акаунти и много ботове. Искам участие от феновете, но честно участие.“
Cena отново подчерта, че вижда John Cena Classic като версията на WWE на All-Star Game.
Той го сравни със състезанието Arnold Classic, където в началото Arnold Schwarzenegger е бил основната атракция, но с времето фокусът се е преместил към самото събитие и участниците.
Според слуховете Netflix проявява интерес към излъчването на John Cena Classic, когато събитието се проведе, но засега няма официално потвърждение за телевизионните и стрийминг планове.