Paul Wight (известен в миналото като Big Show) започва да забелязва реална промяна във физическата си форма, докато продължава подготовката си за това, което се надява да бъде завръщане на ринга в AEW.
С цел да достигне тегло от 350 паунда (около 159 кг), Wight постепенно сваля килограми. При последния му ъпдейт теглото му е било в диапазона от 380 паунда (около 172 кг), като той работи усилено, за да бъде във възможно най-добрата форма.
Днес в Instagram Wight сподели нова снимка от фитнеса (снимката на новината).
„Започвам да виждам истински резултати. Днес е по-добре от вчера“, написа бившият Big Show.
„На път съм да стана супермодел! Шегата настрана, благодарен съм, че мога да натискам себе си толкова много след 11 операции.“
Бъдещето на Paul Wight в AEW
Изминаха повече от две години, откакто Wight за последно бе на ринга.
На 54 години и след всичките операции, през които е преминал, той знае, че ако иска отново да се състезава, трябва да бъде в достатъчно добра форма, за да допринася за продукта на AEW, а не да му вреди.
„Има определени неща, които все още мога да правя и които ще носят малко носталгия, ще ме карат да изглеждам като опасния гигант, какъвто е моят образ, и ще ми позволят да помагам и уча другите“, каза Wight по-рано тази година в Insight with Chris Van Vliet.
„Но ако изглежда така, сякаш е време да ме отпишат, няма да го направя. Затова полагам толкова много усилия сега. Кое е единственото нещо, което мога напълно да контролирам? Това са кондицията и теглото ми.“
Освен като кечист, Wight работи и като коментатор за AEW, участва в различни обществени инициативи и помага за популяризирането на компанията чрез медийни изяви.
Наскоро той подписа и нов договор с AEW.
Wight посочи Kenny Omega и Darby Allin като мечтаните си съперници, срещу които би искал да се изправи.
След като окончателно приключи с изявите си на ринга, той се вижда в ролята на ментор за по-младите таланти и смята, че е по-подходящ за консултантска и наставническа позиция, отколкото за пряк треньор на кечисти.