Много известни имена от света на кеча реагираха на спечелването на WWE Championship от Sami Zayn.
Zayn спечели титлата на WWE Night of Champions в събота, след като тушира шампиона Cody Rhodes в троен мач, в който участва и Gunther.
След победата Becky Lynch, Kevin Owens, Danhausen, Triple H, The Miz, Nattie Neidhart и много други публикуваха реакциите си в социалните мрежи.
Ето някои от изказванията:
Becky Lynch написа:
„Плаках от радост тогава и плача от радост и сега! Толкова заслужено! Поздравления!“
Danhausen написа:
„Samuel Zaynhausen го направи.“
Triple H написа:
„От аутсайдер до безспорен шампион. Поздравления за НОВИЯ Undisputed WWE Champion Sami Zayn! Никога не казвайте никога.“
Nattie написа:
„Невъзможното е възможно. Sami Zayn напомни на света, че никога не е късно да преследваш мечтите, за които другите са ти казвали, че са недостижими. Той попита: „Защо не аз?“ Така че... защо не ти? Защо не сега? По-вдъхновена съм от всякога. Поздравления, Sami. Заслужаваш го.“
Matthew Rehwoldt написа:
„Аутсайдерът от ъндърграунда... вече е на върха на света. Поздравления, шампионе. ❤️ Sami Zayn завинаги.“
The Miz написа:
„Имаме още един Grand Slam Champion. Поздравления и добре дошъл в клуба. Напълно заслужено.“
Kevin Owens написа:
„През последните 15 месеца пропуснах много неща заради тази контузия, но това е моментът, за който най-много ми се искаше да присъствам. Той винаги е изкарвал най-доброто от мен – както като мой съюзник, така и като мой съперник. Това е така, защото той е НАЙ-ДОБРИЯТ.
Когато си толкова добър толкова дълго време, ставаш неоспорим. Sami да стане WWE Champion беше неизбежно. Той заслужаваше този момент от много време и съм толкова щастлив, че най-накрая го получи.
А сега се насладете на тези снимки, на които го дразня в различни етапи от кариерите ни. На последната снимка ми обувa чорапа в хотелска стая насред нищото в Тексас, защото предната вечер си мислех, че съм си счупил гърба и не можех да се движа. Наложи се дори да ми помогне да си облека боксерките. Вижте колко е щастлив... А сега ми кажете, че не заслужава да бъде шампион!“
Matt Hardy също поздрави Zayn:
„Харесва ми. Кечът е най-добър, когато е непредсказуем, но същевременно всичко има смисъл в голямата картина. Sami е във великолепна форма през последните няколко месеца и напълно заслужава шампионски рейн. Поздравления.“