Въпреки че не изключва възможността, не изглежда Mick Foley да е близо до завръщане на ринга.
След като подписа с AEW, Foley остави отворена вратата за още един мач по време на гостуването си в The Ariel Helwani Show по-рано този месец. Малко след това той даде интервю за Going Ringside, в което създаде впечатлението, че феновете са изтълкували думите му твърде буквално.
61-годишният Foley заяви, че все още има работа върху физическата си форма, преди евентуално да се върне на ринга.
„Проведох страхотен 30-минутен разговор с Ariel Helwani. Той ме попита за възможността да направя още един мач. Казах: „Никога не се знае.“ Добавих и: „Ако звездите се наредят.“ Но трябва да видим дали наистина ще се наредят. Освен това трябва да бъда в наистина добра форма и да чувствам, че мога да направя мач, който няма да разочарова хората.“
След като е свалил около 45 килограма и е преминал през смяна на тазобедрена и колянна става, подвижността на Foley значително се е подобрила.
Ако все пак се върне за още един мач, той ще трябва да бъде структуриран така, че да не застраши постигнатия напредък. Освен това Foley ще трябва максимално да ограничи ударите в главата заради историята си със сътресения.
Интервюто за Going Ringside е записано по време на River City Wrestling Con във Флорида на 5 и 6 юни, но е публикувано едва вчера (29 юни).
Попитан кого би искал за съперник при евентуално завръщане, Foley посочи Darby Allin като мечтан опонент.
„Казах на Darby, че съм заявявал публично, че той е мечтан противник за мен. Никога не знаеш какво може да донесе бъдещето. Свалил съм доста килограми, но кардиото ми не е на нужното ниво. Освен това трябва да сваля още килограми. Ще видим дали през следващата година ще има промени.“
Ролята на Mick Foley в AEW
Foley дебютира в AEW на Double or Nothing 2026 като съводещ на предварителното шоу.
Той ще продължи да изпълнява тази роля, но не присъства на Forbidden Door миналия уикенд заради предварително поет ангажимент с друго шоу. Все пак той се появи чрез предварително записано видео, посветено на наследството на Owen Hart.
По време на интервюто си при Ariel Helwani, Foley заяви, че вижда себе си полезен в различни роли в AEW, включително като мениджър на екран за някои от кечистите.
Той смята също, че може да помогне за популяризирането на AEW чрез медийни изяви.