Nick Aldis може скоро да участва в първия си мач в WWE.
Въпреки че WWE все още не е обявила официално подобен двубой, нов доклад твърди, че компанията ще използва обявеното му отсъствие от телевизията, за да подготви завръщането му на ринга на SummerSlam 2026.
Историята претърпя сериозен обрат по време на тазседмичния епизод на Raw, когато WWE обяви, че Aldis е пуснат в административен отпуск.
Напрежението ескалира след разгорещената му конфронтация зад кулисите с Gunther след Night of Champions. Докато Aldis отсъства, Raw General Manager Adam Pearce поема управлението и на Raw, и на SmackDown.
Nick Aldis може да се изправи срещу Gunther на SummerSlam
По време на Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer заяви, че WWE планира мач между Aldis и Gunther на SummerSlam.
„Мисля, че ще се бият на SummerSlam. Nick е по-млад от Adam Pearce. Никога не съм чувал да има особен интерес Adam Pearce да се бие отново, въпреки че е страхотен персонаж. При Aldis винаги е имало усещането: „Той трябва да се бие.“ Вероятно защото е едър, с широки рамене и изглежда впечатляващо дори в костюм. Определено има повече интерес той да се върне на ринга отколкото колегата му“, каза Meltzer.
Откакто се присъедини към WWE през 2023 г., Aldis се появява единствено като General Manager на SmackDown, въпреки успешната си кеч кариера преди това.
Meltzer обаче добави, че се надява това да бъде само еднократно завръщане:
„Надявам се да е само един мач. Харесвам го като General Manager и ако го заменят, вероятно ще бъде с човек, който няма да се справя толкова добре. Ако отново стане активен кечист, не мисля, че ще бъде особено успешен на този етап от кариерата си“, заяви той.
Bryan Alvarez също обясни защо настоящата сюжетна линия има логика. След като Aldis е пуснат в административен отпуск, той вече не изпълнява длъжността General Manager на SmackDown. Така отпада конфликтът на интереси и той има основание да се върне на ринга.
Според информацията евентуалният мач на SummerSlam може да бъде следващата глава от съперничеството между Aldis и Gunther, започнало след физическата им конфронтация на Night of Champions и напрежението между тях от последните седмици.