Гледах целия епизод, един от най-добрите им тази година. Първо, арената беше абсолютно шибано кино.

Много ми е писнало от еднообразни декори и арени. AEW не харчат особено много пари за украса и пиротехника, но локациите им са разнообразни. Последната година и нещо ги гледахме в няколко инди кенефа като Хамърстайн и ECW арената, голф игрище, сега концертна сцена на открито. Измислят и нови неща като кръглата клетка от Forbidden Door. Декорът си беше препратка към Bash At The Beach. Въбоще, избрали са правилната страница от книгата на WCW, която да откраднат. Кардът беше солдиен от горе до долу, нямаше един слаб мач или момент. Започнаха с леко комедиен мач, в който Джерико отново се представи на ниво, въпреки годините. Накрая Чампа като искаше да му пробива тиквата с дрелката чак ме напуши смях. Отделно целуна някакъв плешив чичко в публиката по главата, направи "засада" на Джерико при ентранса, проби плажна топка с дрелката, царска дебилщина, евала. 😄 Такеща и Флечър с мача на вечерта поне за мене. Интересно е, че дадоха интернационалната титла на Флечър, сега очаквам Окада да я поиска също. Имплозията на DCF ми е повече от забавна. Жените също доставиха, не очаквах Уилоу да се върне толкова скоро. Би било яко да спечели титлата и да излезе срещу Мерцедес Пари на All In. Оспрей и Моксли претрепаха някакви джобър, нямаше много смисъл в този сегмент, почти забравих за него. Оспрей обаче изигра роля в главния мач, който беше наистина забележителен. Не харесвам Кени като цяло, но винаги е бил атрактивен на ринга. Просто историите покрай него са ми малко постни винаги. Както и да е, личи си какво ще билдват идния месец и нещо. Интересно къде се вписва Моксли в цялата картинка. Имаше теории, че Оспрей ще търнне и ще му открадне Райдърите.