Tanev Изгледах каквото ми се гледаше, пропуснах и бая неща, примерно мачът за женската титла. Няма да влизам надълго и нашироко. Общо взето PPV, което можеш да пропуснеш без проблем. Можеш да изгледаш Моксли/Оспрей срещу Бакшишите и Кени срещу Кевин Найт, за да наваксаш с историите, но като цяло това е. Нямаше лоши мачове, но нямаше и нещо да ми направи огромно впечатление. Мастурбаторите в Cagematch винаги ще дават десетки на AEW, без значение какво се случва на турнира.
Флечър и Бандидо беше готин мач, обаче в AEW винаги се усеща кога си дават зор и кога се пазят. Като се пазят пак правят 20-25 минутен мач, но имам чувството, че е на 0.75 скорост. Същото беше с Джерико и Чампа. Мачът със стълби не беше лош, ако ти се гледат спотфестове, но аз съм зверски претръпнал след 20 години гледане на кеч и не ми правят чак такова впечатление. И все пак Командер е нечовек. Всяко нещо което прави изглежда адски гладко и отскокът му е просто ненормален, в сравнение с другите лучадори. Бих се изкефил да гледам някаква дивизия с него, Ел Клон, Маскара Дорада, Холограм и т.н. Може би трябва да си пусна CMLL, не знам.
Има и нещо друго, което ми прави впечатление от време на време. Понякога имам чувството, че гледам WWE мач на AEW турнир. Може би като изрежат излишните глупости и се фокусират да направят всяко движение и всеки момент да си тежи на мястото, в което WWE са си спецове. Мачът на Бакшишите донякъде беше такъв, E&C срещу Cesaro и PAC също си беше така (тук всички са WWE кадри, все пак). Особено добро впечатление ми направи мача на Шида и Мая Свят. Доста силна едномесечна историйка, която си кулминира както трябва. Издигнаха двата образа и ги сбиха без много-много да се отклоняват в странични глупости.