Напоследък започнах наново да гледам сериали и този факт ме кара да се чувствам изключително щастлив. Има нещо специално в binge гледането на качествена медия.
Започвам с Fallout: категорично го препоръчвам, особено първи сезон. Има всичко - и хумор, и екшън, видимо добър бюджет, plot twist-ове също не липсват. Много бързо наваксах първи сезон, след това от втори епизод на втори сезон си следях нещата като останалите нормални хора и трепнех с нетърпение в продължение на седем дни, чакайки сряда 10-11ч., за да си дръпна пиратски торент и да се насладя на едно от най-добрите скорошни шоута, които са излизали.
След това продължих с Invincible. Имах два сезона за наваксване. Втори сезон го бях гледал до средата (всъщност впоследствие установих, че може би малко повече съм гледал, но все тая), като бях забравил някои подробности, следователно го започнах отначало. Цялата анимация дотук е абсолютен banger. Някои критикуват начина по който е нарисувана, аз пък такъв проблем нямам.
И понастоящем гледам Silicon Valley. Преди малко приключих с трети сезон. Комедия на топ ниво, като сценарият успява да ме държи под напрежение, когато се налага. Най-вероятно не е за всеки, тъй като все пак става дума за главни герои, които се интересуват от програмиране, но ако човек има минимален интерес към компютри, то все ще е в час. Аз самият съм личност, която прокрастинира често и може да научи още много, но в нито един момент не се почувствах объркан. Казвам го с идеята, че материята в него е на сравнително просто ниво, но все пак предполагам ако някой въобще не се вълнува от подобни теми, то идеята за такъв сериал не би му привлякла вниманието, което е жалко, защото си умирам от смях и би ме израдвало ако случайно някой се зариби по него (или пък се окаже, че е минал през тази фаза вече, все пак го гледам с няколко години закъснение)