Отдавна се каня да гледам някой епизод на nXt и снощи най-накрая намерих време. Гледах шоуто от тази седмица и както и предполагах - доста повече ми допадна от "главния продукт". Има едно "ннди" усещане, не е толкова бляскаво, а и доста залагат на in-ring действието. Усеща се като кеч шоу, а не като безкраен поток от сегменти и промота, което за мен е огромен плюс.
За съжаление повечето от имената са ми абсолютно непознати и ще излъжа, ако кажа, че повечето бяха кой знае колко отличаващи се. 😃 Но има време, личи си, че са млади още и тепърва търсят точния гимик и държание.
Нещата, които ми грабнаха окото:
Рики от AEW е израстнал много, ще стане кечист от него.
Има някаква мацка - Джейда Паркър, дето дръпна топ промо и направи сегмент с Монро (която много харесвам още от AEW, които тежко предаде 😃 ) . Много добра е на микрофона, особено като се има предвид и че е фейс. Публиката й се кефеше,има излъчване и изобщо - спечели фен в мое лице.
Шон Легаси и Ели Найт (сори, ако ги пиша грешно) направиха много хубав мач. Сега гледам, че имат 4*, явно не само на мен са ми направили впечатление. Дано им анамерят по-добри образи на двамата, че в момента са тотално дженерик.
Последният мач също много ме изкефи. Бях предубеден, като видях, че излизат три женски отбора, да ми се не види и сексиста 😃, но мацките сцепиха. Личи си, че много се раздаваха и много искаха да се покажат. Винаги съм харесвал това в по-младите кечисти - надъхани са кат хамстери в колело. 😛
За RAW и за Смака - не е моето това, но nXt ме кефи и май ще си го следя малко по малко.