Даниел Петканов: Има шоута, но има и големи турнири! Точно за такъв ще става дума тази вечер! За една вечер ще се върнем във старата школа на BWZ Stampede! For One Night Only ще видим как може да изглежда шоуто, когато е букнато правилно! Аз съм лудият репортер Даниел Петканов и за мен е чест да ви посрещна на MetLife Stadium, в East Rutherford, New Jersey! Над 82,000 човека са на стадиона, тръпнейки в очакване да видят какво ще се случи! Даже и аз не знам каква ще е програмата, но много скоро ще разбера, тъй като моят гост ще ми я каже! Той е едно от отгвороните лица на BWZ! Човекът, който получава 5% от шоутата всяка седмица! Единственият, неповторимият - Сър Волен Сидеров! За мен е чест да ви посрещна в студиото!
Сър Волен Сидеров: Много ми е драго и на мен да съм тук! Така се прави шоу, Даниеле! Над 82,000 човека! Кога е имало в друго шоу толкова хора? Никога не е имало, знаеш ли защо? Защото Винс Русо не е по-добър в тази работа от Лидерът на Атака - Волен Сидеров! Тази вечер мога да ти гарантирам, че ще видиш всичко, което онзи клошар Русо не може да ви представи като продукт! На първо място искам да кажа, че ще видим завръщането на Боби Борисов и Ивайло Мексикото! Тези двамата са като Jim Ross и Jerry Lawler! А това знаем всички, че са едни от най-великите коментатори в кеча. Даже най-големите! Те са сърцето и душата на тази компания и тази вечер ще се завърнат! Но това не е всичко! Понеже е One Night Only! Сега е моментът да обявя нещо, което и ти не знаеше! Шоуто ще бъде в 2 вечери! Точно така, правилно ме чу! Програмата ще е толкова голяма, че нямаше как да я вмъкнем в една вечер! Но мачовете ще ги обявя малко по-късно! Преди това искам да кажа, че за турнирът, който предстои да видим ще се завърне и Николай Кадиев! Моят добър приятел, който беше несправедливо изритан от Винс Русо! Той ще е шефът в тези две нощи! Какво ще обяви този човек, какво ще става...Нямам никаква идея! Но знам, че човекът е подготвил много изненади! Та време е да започна да казвам и програмата!
В първата вечер на BWZ One Night Only ще видим Отборен мач, в който ще се определят първите в историята BWZ Tag Team Champions! На един ринг ще видим отборът на Sebastian Garcia и Ащън, които ще премерят сили срещу Отборът на Шекер Ага и Джанюариъс ДеМартини! Един от тези два отбора ще напише историята като първите Отборни шампиони на BWZ! Мога да ти гарантирам, че ще има интерес за тези титли, тъй като има много хора, които искат да направят отбор! Няма как да стане по-добро! А може и да има, понеже следващият мач съм сигурен, че също ще ти хареса много! The Sinister ще направи своето завръщане на ринга! Той ще премери сили със Светия Дух! А мачът, който съм избрал за тези двамата ще е от вида - мач с носилка! Всички знаят правилата на този двубой, затова няма да ги казвам! Та това ще е втория мач! И последният двубой за първата вечер ще е наистина нещо добро! Ще видим завръщането на една вражда! Това е тази между Еl pequeño Muncho и Крейвън "Ловецът"! Ако сте забрави, то именно Мунчо беше човекът, който промени Крейвън! Унижението беше толкова голямо, че не е за по телевизия АЛФА даже...Ужасно беше просто, но тази вечер ще има шанс за разплата! Двамата ще се изправят в мач, който сме нарекли Кофа с люти чушки върху пилон! Правилата са много прости, първият, който вземе кофата със чушки, ще може да я използва както прецени! Дали ще ползва кофата! Дали ще ползва съдържанието, ще натика чушките в устата на другия! Не ми пука! Важното е да се ползва! Естествено победата може да се запише чрез туш или предаване! Това е за вечер 1! Време е да минем към интересната част, а тя е вечер номер 2!
Във втората вечер на One Night Only също ще има много велики битки! Първата битка ще бъде между нашият настоящ BWZ ALFATV CHAMPION - VASKOMETALA! Той ще защитава титлата на нашата програма срещу Джо "Пещернякът"! Във мач номер 2 пък ще видим битка между Лаувеярсон и Виро Мекицата! И естествено в главният мач на вечер номер 2 ще видим DMT! Точно така, той ще се завърне, за да си вземе полагащият мач за The BWZ World Heavyweight Champioship! Както знаем, той си заслужи преди време правото да предизвика шампионът! Ти може да си забравил, но аз не съм! Киро Бичето ще защитава новата си Световна титла срещу ДиЕмТи! Развоят може да бъде всякакъв! И за малко да забравя, да не си помислихте, че ще оставя този човек, без да има мач!? Не съм такъв човек. Сега обявявам, че мачът за Световната титла на BWZ ще бъде тройна заплаха, защото добавям към мачът и Никалъс Кейдж!
Очакват ни две вечери, които ще се помнят много дълго време! И това мога да ти го гарантирам, както на теб, така и на уважаемите ни зрители! Всички над 82,000 човека ще разберат защо са си дали парите тези две вечери. А Винс Русо ще види най-накрая как аз ще го сложа в малкият си джоб, когато става дума за букинг! Желая на всички приятно гледане!

Даниел Петканов: Чудесна програма! Направо настръхнах....Нямам търпение вече да започва нощ 1! Даже е време да започва! Времето ни свърши, а вие останете с нас, защото следва първата вечер на BWZ One Night Only PPV! Ще бъде нещо, което няма да се забрави!