Serious Sam - създадена от едно много малко хърватско студио и стигнала до милиони, истинска легенда. Незабравима игра, една от любимите ми fps поредици, с часове съм я играл без да мръдна - главно тази и първата част. Дори миналата година към края ги превъртях на плейстейшъна, hd версиите. Всички знаете за какво става въпрос в играта, лудница.
Fifa 2003 - няма как без нея.. това е играта, която ме направи фен на поредицата и като цяло може би и на футбола, понеже преди да започна да я играя не поглеждах футбол. Помня как вуйчо ми ми я инсталира на компютъра и просто ме остави да играя. Като цяло тази Фифа или Yu-Gi-Oh Power of Chaos с Кайба ми беше първата игра изобщо, която играя на компютър. Точно затова носталгията тук е огромна. Всичко откъм великото интро с Роберто Карлош, Едгар Давидс и Гигс (което съм постнал), до саундтрака и до геймплея - всичко ми харесва и дори до ден днешен слушам някои песни от играта. Да, не е най-добрата, малко дървен геймплей има по мое мнение, но лицата на известните футболисти са топа за годината си. Истински впечатлен бях, изглеждаше ми като истинска и ми е адски на сърце.
Shut your Mouth - Каквото и да се каже за старите кеч игри за PS2, ще е малко – просто са шедьоври. Забавен геймплей и добри истории. Да, новите игри са по-добри откъм графика, което е напълно нормално, но във всичко останало според мен не могат да се мерят с тази или с другите игри от серията SmackDown. За годината си графиката на тази игра също е много добра. Нямах честта да я играя като малък, но по-късно я цъках с емулатор на компа, а след това и на една хакната PS2, и наистина – уникална е. Here Comes the Pain е по-добра, факт, но без тази игра нямаше да има HCTP. Също както Shut Your Mouth нямаше да я има, ако предишните SmackDown игри не бяха толкова успешни и харесвани. Изненадах се, че @STARRCADE не я е избрал за класацията си и бих искал да каже нещо по въпроса 😅 иначе знам, че играеш Know Your Role.