Изгледах епизода с триста зора. Освен мейн евента и останалите DCF мачове, нямаше друго кой знае колко интересно. Найт е някакво пълно MVP и на ринга, и на микрофона. От седмица на седмица доказва защо получава такъв пуш. "Мидкарда" с DCF е едно от най-готините неща, които се случват в кеча в момента. Нямат право да имат толкова комплексна история с толкова потенциални добри мачове наредени един след друг. Не мога да кажа точно какво билдват за All In, но ще са забъркани Флечър, Окада, Найт, Андраде и вероятно Такеща. Каквато и конфигурация от двойни, тройни и четворни мачове да ми измислят, ще съм адски доволен. Направо се чувствам разглезен. Благодаря, Тони, аутизмът ти се отплаща най-накрая. Мейн евента беше ясен, че ще се сбият и пак извадиха всичките замесени Бакшиши, Найтове, Рапонгита и т.н. Това ме кефи на AEW, че не фюдат всички 1в1 като пълни тапири, има известна доза комплексност като в реалния живот.
Джей Уайт не го знам какъв е, що е, но направи зверски скучен мач. Не вади никакви реакции и стейбълът му е пълен кринджак. Жените бяха просто ок. Като цяло готино шоу, което билдва към сравнително предсказуем турнир.