Бъдещето на Bayley в WWE бе обсъдено в последното издание на Wrestling Observer Radio след AEW Dynamite.
Журналистът Dave Meltzer разкри, че единственото, което му е било казано по темата, е, че Bayley е изправена пред „важно решение“.
Dave Meltzer:
„Единственото, което ми казаха, е, че тя има да вземе важно решение.“
Bryan Alvarez:
„Това казва всичко, което трябва да знаем. Договорът ѝ явно изтича.“
Dave Meltzer:
„Не изтича съвсем скоро, има още няколко месеца. Но когато гледах шоуто в събота, останах с впечатлението, че това е краят на историята. И думите на Lyra Valkyria след това също навеждат на тази мисъл. Разбира се, възможно е Bayley да се върне след две седмици, да нападне Lyra и историята да продължи.“
След това Meltzer и Alvarez сравниха ситуацията с тази на Ricochet, който през юни 2024 г. бе изваден от телевизионните програми на WWE след нападение от Bron Breakker.
Dave Meltzer:
„При Ricochet той все още не бе подписал нов договор. Когато продължаваше да не го подписва, в WWE започнаха да приемат, че ще си тръгне. Дори се появиха информации, че вече е напуснал, още преди самият той окончателно да вземе това решение. Истината е, че тогава той вече клонеше към напускане и в крайна сметка наистина си тръгна.
Но ако си спомняте последния му сюжет, той бе направен така, че ако бе подписал нов договор, лесно можеше да се върне.“
Bryan Alvarez:
„Според мен с Bayley е абсолютно същото. Ако преподпише с WWE, вече има готова история с Lyra Valkyria. Ако не преподпише, тогава Lyra я е унищожила и е изпратила извън компанията. Мисля, че точно това се случва.“