Love's the funeral of hearts
An ode for cruelty
When angels cry blood
On flowers of evil in bloom
The funeral of hearts
And a plea for mercy
When love is a gun
Separating me from you
She was the sun
Shining upon
The tomb of your hopes and dreams so frail
He was the moon
Painting you
With its glow so vulnerable and pale
Love's the funeral of hearts
And an ode for cruelty
When angels cry blood
Боби Борисов: И под вокалите на Ville Valo ви приветстваме отново на MetLife Stadium, където над 82,000 човека са готови за зрелището! Втората вечер се очертава да е дори още по-зрелищна от първата! Слушайте само какви мачове ще има! Почваме с мачът за The BWZ ALFATV Championship между настоящият шампион ВаскоМетъла и Джо "Пещернякът"! После ще видим мач между Виро Мекицата и Лаувеярсон! А главният мач за вечерта е между Киро Бичето, DMT и Никълъс Кейдж! И то The BWZ World Heavyweight Championship! Очаква ни огромна вечер!
Ивайло Мексикото: Абсолютно. Това ще е вечер, която ще се помни много дълго време! Получавам информация в този момент, че в Backstage са Светия Дух, Даниел Паунов и Джо "Пещернякът", който е заедно със своя професор Уайлдър! Нека проследим ситуацията!
Светия Дух: Момчета, нещо не ми харесва вече в BWZ Stampede! Толкова съм талантлив, човек на Богът съм. Наказвам грешниците, а ми дадоха загуба в първата вечер, и то от някаква отрепка, която не сме виждали с месеци...Това е подигравка. Подигравка е, разбирате ли ме?
Даниел Паунов: Разбираме те, аз също не съм се появявал от месеци. А имах такива очаквания...Онзи дебел безполезник Вили Вуцов ми беше обещал какво ли не, когато се разбирахме да ми е мениджър. Но накрая какво? Едно нищо! Този дебел нищожевец е едно нищо...Затова го изритах в дебелият му неможещ задник и вече сам ще си решавам проблемите! Няма разлика дали ще е с мен, или няма да бъде там! "Джо Пещернякът гледа Светия Дух и Даниел Паунов интересно, като все едно си казва - в какво се забърках, по дяволите? В този момент обаче се включва към тях познато лице"!
BWZХаузен: Момчета! Как сте? "Всички гледат странно дебютантът"! Аз съм BWZХаузен, приятно ми е да се запознаем! "И подава ръката си към тримата мъже, които обаче изпитват голяма гнус, за да му стиснат ръката"! Не сте много любезни...Няма проблем! Знаете ли какво правя с хората, които не са любезни?
Боби Борисов: ТОВА Е ПО-ЛОШО, ОТКОЛКОТО ДА ЗАГУБИШ МАЧ! СВЕТИЯТ ДУХ, ДЖО "ПЕЩЕРНЯКЪТ" И ДАНИЕЛ ПАУНОВ БЯХА ПРОКЪЛНАТИ ОТ BWZХАУЗЕН! Какъв дебют само! И това не е най-лошото, тъй като Джо Пещернякът има мач, който започва след секунди...Представете си с каква нагласа ще излезе в шампионският си мач, след като задникът му беше прокълнат...Направо не ми се мисли...Нека чуем представянето на участниците от Michael Buffer!
Michael Buffer: Откриващият мач ще се води до туш и ще е за THE BWZ ALFATV CHAMPIONSHIP! Първи излиза шампионът, от Враца, с тегло 80 килограма. Той е врачанската пантера - ВаскоМетъла.
Ивайло Мексикото: Виждаме усмивка върху лицето на настоящият шампион на телевизия АЛФА! BWZХаузен му свърши доста от работата! Прокълна Джон и сега пещерняка не е същия вече! Какъв лош момент да ти сложат клетва само...
Боби Борисов: Всички замесени си бяха виновни, трябваше да покажат малко повече уважение към BWZХаузен! Човекът просто искаше да се запознае с тях, а те го отхвърлиха като ненужен боклук! Сега се си носят последствията от действията си! Направо нямам търпение, за да видя какво проклятие е сложено над клиентът на професор Уайлдър!
Ивайло Мексикото: Скоро ще се разбере отговорът! Време е да видим и появата на самият пещерняк!
Michael Buffer: И неговия противник, придружаван от професор Уайлдър! Той тежи 102 килограма и е от Пещерата! Той е Джо "Пещернякът".

Боби Борисов: Зрелището ще бъде голямо тази вечер! Джо влиза в най-големият мач, които може да има в неговата кариера! ВаскоМетъла е една жива легенда на този спорт! Той е мъж, който няма прошка! Погледът му студен, като на един убиец! Истински терорист е Васко, но нека видим какво ще направи, когато срещу него се изправи машината за пари на професорът - Джо Пещерният човек! И то зи титлата, която врачанинът спечели от самият Киро Бичето, а всички знаете колко е труден най-добрият Ар Ен Би изпълнител за побеждаване! Музиката на Джо "Пещернякът" върви, но от него няма и следа...Какво ли се случва?
Ивайло Мексикото: Може би ще получим отговор на този въпрос, тъй като получавам информация, че нещо се случва в backstage! Камерите ни прехвърлят и виждаме как Посредствения Джо налага своят адаш пещерняк! Каква драма е, че точно посредственият Джо ще преебе пещернякът! Колко ли пари му е платил ВаскоМетъла, за да направи твоя зло деяние? Само наглият врачански шампион може да отговори! Сега на преден план е здравето на Джо Пещернякът! Сега е хванат и забит в стената! Вижте Васко, усмихва до уши! Той знае много добре какво е направил...Ясно му беше, че тази вечер няма да е лесна битката за него и реши да се подсигури, като купи услугите на посредственият Джо! Сега дебютантът взема една метла, след което я чупи в гърла на пещернякът! Професорът се опитва да скочи върху врата на посредственият, но той успява да го прехвърли, хвърляйки го с голяма сила върху пода! Пещернякът Джо и неговия професор са на земята, а сега какво?
Боби Борисов: Ясно е какво ще се случи, в кечът, ако кечист не се появи! Ще има отброяване до 10! Ако няма поява от пещернякът, то мръсникът ВаскоМетала печели чрез отброяване!
Ивайло Мексикото: В този момент гонгът е бит и броенето започва! Едно! Две! Три! Четири! Пет! Шест! Седем! Осем! Девет! Ще има ли и десет? Не, изведнъж Джо Пещернякът се появява и влиза в ринга! Той успява да се включи в последният момент, след като беше нападнат от своя адаш! Все пак ще има мач, уважаеми дами и господа! Погледнете Васко Метала. Той не си губи времето и веднага щом Джо "Пещернякът" влиза, шампионът му заключва хватката си за предаване! Kata Gatame! Джо се опитва да се бори, но болка е нечовешка! Той губи съзнание, реферът го проверява. А после бие и гонга! ВаскоМетъла запазва титлата на телевизия АЛФА!
Боби Борисов: Врачанинът трябва да благодари на посредственият Джо, който изигра много добре ролята си тази вечер, а също и на BWZХаузен, който прокълна пещернякът! Вижте само как целият стадион освиркват Метъла! Сега го замерват с боклуци...Това е човекът на Сър Волен Сидеров...Какво разочарование е този мъж само...Направо е гнусно, ама гнусно като се казва...Срам....Нека да минаваме към следващият мач! Преди обаче да се случи това, то получавам още информация, че Сър Волен Сидеров ще се включи, за да направи едно обръщение, което е свързано със следващият мач! Нека чуем!
Сър Волен Сидеров: Знаете ли, мислех да не се включвам повече...Мислех просто да оставя шоуто да продължи и да се наслаждавам с вас. Но едно изказване промени мнението ми! Даниел Паунов, ти май си, си повярвал много, момче...Да изгониш човек като великият Вили Вуцов...Един изключителен човек и мъж на място...Ти го направи за посмешище и го изрита...Като мръсно куче, като един боклук, който не ти трябва...Аз обаче няма да оставя нещата така! Тази вечер ще си понесеш последствията, господин Паунов! Тази вечер ще ти дам мач! Ще влезеш в отбор със Лаувеярсон, като двамата ще се изправите срещу най-големият и най-тежкият мъж в историята на BWZ - Виро Мекицата! Мачът ще е от вида хандикап! И не си и помисляй да си тръгваш, Даниеле, защото, ако го направиш, то по-добре не се връщай, тъй като ще бъдеш уволнен! Желая приятно гледане на остатъкът на този паметен турнир! Много поздрави от мен!

Michael Buffer: Следващият мач ще е от вида хандикап 2 срещу 1! Първи на ринга излиза, с тегло 75 килограма. Той е Даниел Паунов!

Ивайло Мексикото: Сър Волен Сидеров е безмилостен, понякога...Не е му достатъчно на Дани Паунов, че по-рано беше прокълнат от BWZХаузен, а сега и това! Ще трябва да си партнира със сервиьорчето Лаувеярсон, който не е имал мач от много месеци! Сигурно е загубил и форма, а двамата ще трябва да се изправят срещу Виро Мекицата...Който е много изнервен от фактът, че не е включен в абсолютно никакви програми напоследък! Явно проклятието на Хаузен е наистина истинско...Мамка му...
Боби Борисов: Абе проклятие, просто не му е ден на Дани и това е. Има и такива дни! Не е задължително проклятието да има нещо общо! Дори и да е така, да речем, че проклятието има общо! Светия Дух, Даниел Паунов и Джо Пещернякът са си виновни! Защо не стиснаха ръката на BWZХаузен? Човекът беше толкова любезен към тях!
Ивайло Мексикото: Не мога да кажа нищо, не знам нищо! Ще е интересно как Паунов и Лаувеярсон ще се сработят тази вечер! За първи път двамата ще бъдат в отбор. Ето сега имаше нужда от Вили Вуцов, Даниел! Той щеше да му каже много добре какво да прави! Нямаше да го остави сам в този момент, но Паунов реши да работи сам вече! Реши, че е голям мъж вече! Време е да видим и появата на неговия съотборник!
Michael Buffer: И неговия съотборник, от неизвестен град, с тегло 73 килограма - Лаувеярсон.

Боби Борисов: Този мач трябваше да бъде между Лаувеярсон и Виро Мекицата, но Сър Волен Сидеров ни изненада за пореден пък, като добави и трети участник! Аз все още се чудя как тези двамата ще се сработят? Това е абсолютно безумно...Отношенията между Вили Вуцов и Даниел Паунов са си между тях, какво се меша господин Сидеров в техният бизнес?
Ивайло Мексикото: Откачена е цялата работа, но вече е официално и няма какво да се направи! От нас се изисква да коментираме действието и да се наслаждаваме на ешкъна! Дано Виро Мекицата да е в добро настроение тази вечер, защото няма да свърши добре, ако не е така...Направо ще ги изяде за закуска тези двамата!
Боби Борисов: Не се знае какво ще се случи! Може Паунов и крадецът на музика Лаувеярсон да са направили стратегията предварително, а ние даже и да не сме знаели! Тези двамата може да бъдат мръсници! Хора, на които не може да се има доверие! Интересното тази вечер ще е в каква форма е Лаувеярсон? Все пак е прислужник на Крейвън "Ловецът", който в първата вечер яде люти чушки! От цялата тази работа, която има като прислужник, задълженията му като кечист намаляха!
Ивайло Мексикото: Ти недей да го мислиш, щом е тук, то си е преценил чудесно времето! Време е да видим и техния противник!
Michael Buffer: И техния противник, от Пордим, с тегло 300 килограма! Той е най-тежкият човек в BWZ Историята - Виро Мекицата.

Боби Борисов: Ето го и човека, който тези двама мъже ще трябва да борят тази вечер! Виро Мекицата! Този мъж е кошмар за всеки един кечист тук...Може да се каже, че всеки го е страх да се изправи срещу него...Сигурен съм, че и Дани Паунов изпитва респект и страх от Виро. Но просто няма избор. Той трябва да участва в тази битка, иначе Сър Волен Сидеров каза, че ще го уволни от BWZ! А това шоу без Даниел Паунов не си го представям...Със сигурност няма да е същото!
Ивайло Мексикото: Веднага се съгласявам! Даниел е човек, който има огромно бъдеще тук и трябва да развива своя потенциал! Можеше и да не постъпва така с Вили Вуцов. Беше пълен късметлия, че такова величие се съгласи да му бъде мениджър, но Дани си знае! Голямо момче е, няма да му даваме акъл! Нека обаче аз те питам нещо сега, колега. Според теб тези двамата ще минат ли под дегата тази вечер?
Боби Борисов: Напълно възможно е, не го изключвам като вариант! Ако тези двамата не са намерили подход, то това ги чака! Ще минат под дъгата тази вечер и няма да е добре положението...Стига обаче сме говорили вече, време е за екшът! Време е да видим дали тези двамата ще могат да се противопоставят на Виро Мекицата! Всички са в очакване на гонгът! Нека го чуем!
Ивайло Мексикото: В този момент се чува гонгът! Даниел Паунов искаше да започне първи, но щом видя размерите на Виро Мекицата, той бързо се смени със Лаувеярсон, който също няма намерения да се изправя срещу Виро. Но мечката от Пордим го вкарва принудително на ринга! Сега го натиква в ъгъла и започва да му забива колена в коремната област! Прислужникът на Крейвън Ловецът е принуден да седне в ъгъла! Нещата обаче са на път да стана по-лоши, понеже чудовището се засилва към него и му забива 300 килограмовият си задник в лицето! Това трябва да боли...Сега имаме опит за туш в средата на ринга! Едно, две, ще има ли и три? Не, Дани Паунов прекъсва броенето! И сега започва да забива ритници в гърба на Мекицата! Това изнервя още повече дебелият мъж и той се изправя разярен, след което хваща Лаувеярсон и го захвърля с нечовешка сила в ъгъла на Паунов! Сега посочва към него, като все едно му казва да влезе и да се изправи като мъж срещу него! Какво ли ще е решението на Даниел обаче?
Боби Борисов: Бившият клиент на Вили Вуцов влиза в ринга! Той няма страх от никого, включително и към Виро Мекицата! Сега бившият шампион по надяждане с мекици посяга към Паунов, но Дани успява да се наведе, след което започва да нанася удари в лицето, които са последвани от падащ лист, който попада в коляното на Виро! Това отваря възможност пред господин Паунов! Той се засилва към въжетата, но бива повален от пържола, която е толкова силна, че се отпечатва върху гърдите му! Каква концентрация от Виро Мекицата само! Той направи всичко това, докато на едно коляно! Сега вече Даниел Паунов е в голяма опасност! Сега виждаме, че Лаувеярсон се връща в бойното поле, но Мекицата го очакваше! Той го хваща и му прави Най-силното тръшване на Света! Целият ринг се разтресе от това тръшване! Как не се счупи? Това е въпрос с повишена трудност, на който никой не може да даде отговор! Но въпреки всичко мачът продължава! Сега всичко е в ръцете на на бившият шампион по надяждане с дюнери! Той слага Даниел Паунов и Лаувеярсон един върху друг! Какво е намислил тоя човек? Той се качва върху най-горното въже и прави Цамбурване, с което изкарва въздухът и на двамата си противници! Ставаме свидетели на пълно унищожение...Крадецът на музика и бившия клиент на Вили Вуцов останаха без въздух, а няма да се изненадам, ако имат и вътрешни наранявания, след това унищожение, на което станахме свидетели! Сега всичко е в ръцете на най-дебелият мъж! Той завлича тялото на двамата си съперници в средата на ринга, след което започва да обикаля с пиянски стъпки и се стоварва с всичката си тежест върху тях! Това е пиян хипопотам! Сега Виро Мекицата тушира и двамата си противници! Имаме едно! Имаме две! Ще има ли и три? Отговорът е да! Каква победа за Виро Мекицата само! За бонус унижи и Даниел Паунов тази вечер! Изключително представяне от този нечовек! Изключетлната гордост на гр. Пордим! Той го направи! Някой трябва да се опита да събере Дани Паунов и съотборника му, защото няма да е хич лесно! Докато това става, то ние е време да преминем към главният мач на BWZ One Night Only - night 2!
Michael Buffer: Следващият мач ще е от вида тройна заплаха и ще е за The BWZ World Heavyweight Championship! Първи на ринга излиза, от Лос Анджелис, Калифорния, с тегло 92 килограма. Той е "The A-Lister" Никълъс Кейдж.

Ивайло Мексикото: Ето го и човека, който помогна на Николай Кадиев! Той се появява на рампата и изглежда много модерно! Като един истински бодигард на бившият шеф! Ник си свърши работата, не можем да го виним, но сега историята е друга! Сега става дума за най-голямото отличие в BWZ! За самата Световна титла! Филмовата звезда крачи смело рампата! Но какво става изведнъж! Някой напада в гръб Никълъс Кейдж! Кой е това, по дяволите? Можем ли да видим? Да! Това е неговият най-голям съперник - Армани Чукундуров с прякор Рамбото! Той се нахвърля върху Кейдж и започва да го налага с юмруци! Звездата в киното беше изненадан и даже няма време за реакция от негова страна! Каква вечер само...
Боби Борисов: Абсолютно, никой не е знаем, че даже Чукундуров е в залата тази вечер! Изведнъж рамбото спира с ударите и изправя Ник Кейдж, след което му прави Бомбата на бай Рамбо! Направо му счупи гръбначният стълб с този ход....Цялата зала се е хванала за главата, а охраната веднага идва, за да разтърве Армани от Никълъс Кейдж! Какво зрелище наблюдавахме само! Ник е в безпомощно състояние, а сега идва и лекаря на BWZ, който е със никнейм The Doctor! Той е един от най-опитните доктори, които можеше да си позволи федерацията, като има опит и в гинеколодството! Той идва на място и проверява състоянието на легендата в киното и констатира, че бодигардът на Николай Кадиев няма да може да вземе участие в тази битка...Изключително тъжно е това, понеже знаехме колко много чакаше този момент Ник, но явно не е писано да се случи. Сега Кейдж бива качен и изнесен на носилка пред на 82 хиляди зрители! Време е да видим и появата на следващият участник!
Michael Buffer: Дами и господа, моля посрещнете, от Чирпан,България (националност българин), с тегло 78 килограма. Той е ДиЕмТи.

Ивайло Мексикото: Ето го и човека, който си заслужи да е тук тази вечер! DMT е мъж, който винаги е вършел мръсната работа на Кадиев и компания, преди бившият шеф да загуби работата си! Сега обаче ДиЕмТи е решен да си спечели индивидуално злато! Няма обаче да му е хич лесна задача, защото срещу него е селяндур, който не му е чуждо да държи злато! Бивш шампион на телевизия АЛФА и настоящ Световен шампион - Киро Бичето! Нямам спомен, но мисля, че тези двамата за първи път се срещат на един ринг...
Боби Борисов: Напълно е така, за първи път се срещат и аз се надявам да направят една класика! Доста е жалко как Армани Чукундуров прееба Никълъс Кейдж, но така е било писано! Нищо чудно и Винс Русо да има нещо общо! Все пак всички знаем враждата, която имат със семейство Кадиеви! Но това е разговор за друг повод. Сега важната тема е The World Championship! Отличието, което е желано от всеки един в съблекалнята, но накрая само двама ще влязат в битка! Това са Киро Бичето и DMT! Не знам за теб колега, но аз съм повече от готов за тази битка! Очаква ни нещо зверско, нещо уникално, което може да се види само в BWZ One Night Only - Night 2! Видяхме страхотни неща тази вечер и сме готови за черешката!
Ивайло Мексикото: Готови сме и още как! Сигурен съм, че и двете звезди ще се раздадат максимално тази вечер! MetLife Stadium е готов за това, което предстои, а ние сме готови да видим и представянето на шампионът!
Michael Buffer: И накрая ви представям! От село, с тегло 120 килограма! Той е настоящият BWZ World Heavyweight Champion - Киро Бичето.

Боби Борисов: Ето го и нашия шампион! Изглежда като все едно е излязал от боклука, но е факт, че е нашият Световен шампион и ние трябва да се съобразяваме с това! Нека външният вид да не ви заблюждава, дами и господа! Киро Бичето е хитър кучи син. Той е запазвал титли, когато най-малко сме очаквали. А това му е и първата защита на златото! Дали обаче ще е успешна? Предстои да видиме!
Ивайло Мексикото: Два много сходни характери ще се сблъскат тази вечер, но кой ще бъде повече хитър? Много скоро ще се разбере!
Боби Борисов: Не се търпи повече! Искам да започват вече..Това ще е най-големият мач, който някога сме виждали! Пред цял стадион хора ще се проведе! Всички тръпнат в очакване, не се търпи!
Ивайло Мексикото: Изненадан съм, че Иван Боримечката не тук, за да подкрепи своя приятел Бичето, не сме го виждали от доста време! Трябва да се признае и каже...Но истинският шампион няма нужда от никого, за да защити своята титла! Той има нужда само от себе си и от своята хитрост. Но това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, когато става дума за ДиЕмТи! Той също може да бъде много мръсен, виждали сме го! Помним как заби нож в гърба на своя бивш клиент Себастиан Гарсия! Беше невероятен момент...Но стига сме говорили вече! Време е да чуем гонгът! Киро Бичето е на ринга, DMT е на ринга! Титлата е вече в ръцете на главният съдия и той я вдига високо над главата си, за да я покаже на всички над 80 хиляди зрители! Всички са готови за гонгът! Нека го чуем!
Боби Борисов: Ето го и него! Последният гонг за тази вечер зазвучава! Киро Бичето срещу ДМТ за Световната титла! Победителят си тръгва със всичко, а загубият ще си тръгне само с горчивината от загубата! Двамата изглеждат много нервни. Това ще е най-големият им момент в живота! Няма човек на стадиона, който да е седнал в този момент! Всички са притаили дъх и очакват да видят кой ще преклони глава! Сега двамата се вкопчват един в друг! Бичето успява да вземе надмощие, все пак е 120 килограма! Той хвърля на земята ДиЕмТи! Предателят не може да повярва какво му се случи, но е логично случващото се! Все пак го казахме и преди малко, Бичето е доста повече кила от него! Трябва подлецът да измисли нещо, за да надхитри и победи този човек. Какво ли ще бъде то обаче? Сега DMT се засилва към Бичето и успява да мине зад него, като му прилага захват около кръста! Това изглежда доста интересно! Сега ДМТ опитва да му направи Германски суплекс, но Киро успява да се измъкне, като прилага лакът в страничната част на главата! Това дава възможност на най-добрият Ар Ен Би изпълнител да атакува! Той се обръща към противникът си и му нанася мощен Саблен Удар, който го превърта няколко пъти във въздуха! Това би трябвало да бъде краят - имаме първи опит за туш в двубоят! Едно, две, дали ще има и три? Не, повдигане на две от претендентът! Този зверски мач продължава! Сега Киро минава на захват на главата! Доста интересна техника от селяндурът. Той се опитва да измори ДиЕмТи, но бившото куче на Николай Кадиев няма намерения да се дава! Той има доста енергия в себе си и успява да се изправи на крака, след като прави това. Той успява да нанесе няколко лакътя, които го освобождават от лошата позиция, в която се намираше! Той хваща настоящият шампион и му прави Backstabber! Това трябва да боли...Сега имаме опит за туш! Едно, две. Ще има ли и три? Не, повдигане на две и половина от шампионът! Този двубой ще продължи още! Сега на мръсникът му хрумва идея. Той се качва върху най-горното въже, след което чака Бичето да се изправи, скача и опитва Странична Преса, но мръсникът Киро успява да сложи съдията на пътя му и така ДМТ го поваля на земята! Какъв хитър ход от шампионът! Никой не го очакваше, уважаеми зрители, сега може да стане всичко! Световният шампион чака претендентът да се изправи, след което му нанася удар под пояса! ДиЕмТи е на земята, а Киро Бичето опитва моментален опит за туш! Реферът обаче е на земята и няма кой да направи броене! Киро се ядосва от този факт и започва да рита въжетата, но сам си е виновен за това нещо да се случи. Сега главният шампион слиза от бойното поле и взема един метален стола!
Ивайло Мексикото: Какво е намислил този селски ненормалник? Той влиза със стола, а главният съдия е все още на земята! Бичето замахва със стола, но DMT успява да се наведе, какво ще стане сега? ДиЕмТи го хваща и му прави Еби си майката! Това обаче не е всичко, тъй като следва и The DMT Lock! Киро Бичето е в средата на ринга и няма къде да иде! Въжетата са много далеч от него, а в този момент се свестява съдията, който веднага започва да го следи какво ще направи! Бичето гледа към въжетата, но те са изключително далеч от него...Той няма друг избор! ДМТ е с цялата си тежест върху гръба му! Какво ще се случи? Виждаме предаване от Киро Бичето! Той се предава, уважаеми дами и господа, и така виждаме новият Световен шампион на BWZ! Неговото име е ДиЕмТи! Сега съдията му дава титлата в ръцете, а младокът не може да скрие емоцията си! Каква нощ! Какъв турнир. Това наистина беше One Night Only! Кратък рейн за Бичето, но по-добрият се видя кой е тази вечер! Това беше ДиЕмТи! За мен Ивайло Мексикото и моя колега Боби Борисов беше чест да коментираме за вас. Ще се видим и следващият път, за да видим какво ще се случи!