Tanev Чак сега го виждам това, култово! 😄 Стори ми се, че видях някакви боядисани във публиката, но реших, че е случайност, а и все пак са в Детройт. Каквото и да кажа, ще е малко. Епизодът беше особено силен, предният такъв може би беше Beach Break. Публиката беше абсурдно надъхана. По едно време имах чувството, че гледам ECW. Самото съдържание също беше доста силно, не ме оставиха да си поема дъх, въпреки че го гледах на части. Още от откриващия сегмент завързаха мейн евент интригите. После имаше разни тройни, четворни мачове, които си мислех, че грам няма да ми харесат. Грешно съм разсъждавал, харесаха ми, радвам се, че не съм бил прав. 😄 Не съм огромен фен на Уилоу, но дръпна едно от най-добрите фейс промота, които съм виждал в последно време. Интервюто Ръбо/Християнина и Бакшишите беше малко кринджак отначало, но се поизясниха нещата. Крисчън ще направи нещо хийлско. Едж може да го последва, или да се обърне срещу него и да загубят титлите, ще видим. Омега и Оспрей... не знам, нещо не съм много надъхан за тая вражда, но като цяло им дадоха добра причина да фюдят. Моксли май ще се отдалечи от тях и ще се занимава с КОНТИНЕНТАЛНАТА КУПА (да не се бърка с КОНТИНЕНТАЛНАТА КЛАСИКА), каквото и майка си да е това. Интересно ми е къде ще намесят Хенгмен. Имам страшно много въпроси, на които искам да разбера отговора, така че добра работа, Тони Кан. Жалко, че не букваш така всяка седмица.