Не ми се пише подробна, така че само каквото ми направи най-голямо впечателние.
The New Level - очакваше се, че ще се появят в AEW и мисля, че се получи добре. Едно трио със Суърв и рън с титлите звучи повече от прилично. Дано да им намерят добри опоненти за първи фюд, все си мисля, че със стейбъла на Рикошет могат да станат хубави сегменти и мачове.
Найджъл МакГинес е култаж, че отново е на ринга и пичът се раздаде. Мачът му с Моксли беше урок за техничен кеч и хубава психология. Но няма какво да се лъжем, няма как да стане нещо повече от това, а на мен ми се щеше да гледам Мокс в нещо далеч по-брутално и запомнящо се.
Титлата по двойки - от една страна дрийм мач, от друга далеч от качеството, което исках. Коуп и Крисчън все още го могат на ринга, но са си на години и това си личи. Бъксовете правиха каквото могат, за да изглежда всичко ОК, но това си има някакъв лимит. Предпочитах да се сменят шампионите, но явно не би. След срещата излязоха всички топ отбори и към момента по-скоро ми се струва нереализиран потенциал на тая дивизия отколкото нещо друго.
Мачът на Дарби беше оувърбуукната шитня с нереален спот и нищо друго. Повече ми се виждаше като сегмент.
Моне и Уилоу направиха невероятно добро шоу и един от най-великите женски мачове, които съм гледал. Много се раздадоха двете и се получи страхотно. Съжалявам, че Найтингейл трябваше да я дропи на Уембли, но беше крайно време Моне да я вдига тая титла.
За Мейн Ивента каквото и да се напише, ще е малко. Омега и Оспри са двама от най-великите кечисти на нашето време, Оспри след края на кариерата си спокойно ще може да претендира и за GOAT. Жалко е, че мачът е след тежки контузии, реално в прайма си може би щяха да са още по-добри. Но и в момента това, което гледахме е ако не перфектно, то поне най-близкото възможно до перфектност на ринга. Фактът, че половината движения ги повториха на забавен кадър и пак изглеждаха истински, говори много.
Уил най-накрая е шампион и то точно по начинът, по който трябваше - на Уембли, след брутален мач, след перфектно излизане, с огромни и зрелищни фойерверки и епохално добра атмосфера. Радвам се, че Тони Кан го буукна както трябваше, защото рядко го прави.
Като цяло - много силно шоу, което се радвам, че гледахме на уоч парти във форума. Миналата година ми хареса повече ППВ-то, но далеч не съм разочарован или нещо такова. След тотално лайняната Мания пред празните седалки и с оскъдното пиро шоу, имахме нужда от наистина голяма галавечер като тази.