Бившата звезда на WWE Zoey Stark проговори за освобождаването си от компанията.
В интервю за Denise Salcedo тя разказа за напускането си през май. Макар да е имала усещането, че нещо се случва, не е очаквала да бъде освободена, докато се възстановява от тежка контузия в коляното.
„Беше нещо, което изобщо не очаквах. След година рехабилитация, в която работех неуморно, след две операции и целия процес на възстановяване, получих това обаждане. Просто се сринах и трябваше отново да се изправя на крака“, сподели тя.
„Интуицията ми подсказваше, че нещо се случва“, призна Stark. „Спомням си как с мъжа ми пътувахме към магазина и му казах: „Мисля, че ще ме освободят.“ Просто имах това странно, тежко усещане. Изпращах идеи и предложения, но получавах странни отговори и си казвах: „Нещо не е наред.“ Така че донякъде го очаквах, но не исках да повярвам, че наистина ще се случи.“
Тя заяви, че според нея все повече кечисти биват освобождавани, докато се възстановяват от контузии. Въпреки това говори с уважение за WWE и благодари на компанията за всички спомени.
„Все още ги обичам. Наистина ги обичам“, каза тя.
Сега, под името Zoey Serrano, тя се завърна на ринга на 25 юли в RevPro. Ден по-късно се обедини с Shayna Baszler и двете победиха Kanji и Myla Grace.