!!!ВНИМАНИЕ!!! ТЕКСТЪТ СЪДЪРЖА СПОЙЛЕР ОТ ПЪРВАТА ВЕЧЕР НА SUMMERSLAM!!!
Brie Bella получи контузия в рамото по време на отборния мач 3 срещу 3 на SummerSlam, в който Fatal Influence победиха Paige и The Bella Twins.
По време на пресконференцията след шоуто Triple H каза следното за състоянието на Brie:
„Тя е контузена. Все още нямам информация. Получи медицинска помощ тук, след което беше откарана в болница за изследвания. Засега нямаме окончателен отговор. Знам, че е наранила рамото си. Изглежда доста сериозно, но все още не знаем със сигурност.
Надявам се скоро да имаме повече информация и да не се окаже толкова тежко, колкото първоначално изглежда. Но това е част от бизнеса. Ще се адаптираме според ситуацията. Жалко е, мразя тази страна на професионалния кеч.“
Nikki Bella също коментира състоянието на сестра си по време на участието си в WWE Radio:
„Изпитва силни болки. Все още установяват какво точно се е случило, а Brie сама ще разкаже подробностите, когато е готова. На мен ми казаха да си мълча.“
След загубата си на SummerSlam The Bella Twins направиха хийл търн, като нападнаха Paige.