Изгледах филмът Кошмарна Бременност! Принципно не знаех, че ще дават този филм по BTV Cinema, но днес излязох навън и случайно видях момчетата, които ме запалиха по този жанр филми и ми казаха "Васко гледа ли вчера филмът кошмарна бременност? Добър е"! В тоя момент си казах, окей, тези момчета разбират от филми и няма да ме подведът! Прибрах се вкъщи, върнах си от вчера този филм и.....Останах разочарован...Много ми е интересно как БТВ Синема категоризират филмите на ужасите. Някои са ужаси, признавам, но този не беше ужас....Но го бяха написали просто, че е ужас...Да имаше депресираща музика, имаше 2 или 3 силни момента. Но за мен ужас е, когато има кървища и коляне, а тук нямаше нито едно от двете! Аз бих определил този филм като един тежък трилър, но в никакъв случай не и ужаси. Затова и няма как да му дам най-високата оценка, която давам. Оценката ми за филмът Bed Rest е 5 от 10. Започна добре, но после ми се загуби интересът. Към краят стана интересно, но пак нещо не ми достигаше...Абе нещо беше, как да го кажа? Недоправена работата, няма нищо общо с онази класика, която гледах преди време - Масичка за Кафе! Ония филм изби рибата, а този ме накара да ми се доспи...Не ви го препоръчвам, като цяло.