The Undertaker разкри каква е ролята му зад кулисите в AAA и каква е визията му за бъдещето на федерацията.
В подкаста Insight с Chris Van Vliet легендата на WWE определи ролята си в компанията така:
„Най-просто казано, аз съм ръководителят на творческия екип.“
Докато говореше за враждата между El Grande Americano и оригиналния El Grande Americano, Undertaker разкри как работи със звездите зад кулисите. Той обясни, че целта му е AAA да се отличава от NXT и останалите брандове на WWE.
„Постоянно им повтарях колко важно е това, което предстои да направят – не само за AAA, но и за собствените им кариери. Опитвах се да ги мотивирам да правят нещата по различен начин – да бъдат по-дръзки, по-агресивни и по-жестоки на ринга. Отне известно време, докато свикнат с тази идея и започнат да разбират визията ми.
Моята визия е да създадем продукт, който да е напълно различен от NXT, напълно различен от SmackDown и Raw. Искам да се различава от всяка друга кеч федерация. За мен всичко започва с доброто разказване на истории, атлетизма и агресията. Това е процес, но хората вече започват да вярват в него и осъзнават, че това, което правим в AAA, привлича вниманието на кеч общността.“
След като през август 2025 г. пое ролята на изпълнителен продуцент в AAA, The Undertaker се фокусира върху изграждането на собствената идентичност на федерацията и развитието на нейните таланти. Според него акцентът върху разказването на истории и по-интензивните мачове ще помогне на AAA да се отличи от останалите кеч компании.
Цялото интервю тук: