Dragon Lee се надява да продължи да се състезава в WWE, без да се подлага на операция на скъсания лигамент на палеца.
В интервю за Notsam Wrestling Live Lee призна, че не желае да се оперира. Той разкри, че след отборния си мач на Raw от 20 юли подутият му пръст е бил прегледан от медицинския екип. След рентгенова снимка и ядрено-магнитен резонанс лекарите установили разкъсан лигамент, който може да изисква операция. Въпреки това Lee се надява да избегне хирургическата намеса, тъй като тя би го извадила от ринга за няколко месеца.
„Последният ми мач беше по телевизията. Когато се върнах в съблекалнята, пръстът ми бе подут и не можех да го движа. Казах си: „Не знам какво се случи.“ Подобни неща са се случвали и преди в кеча. Докторът го прегледа и ме попита: „Можеш ли да го движиш така?“ Отговорих: „Да.“ После го натисна и извиках от болка. Направиха ми рентгенова снимка – всичко изглеждаше наред, но след ядрено-магнитния резонанс се оказа, че имам разкъсан лигамент. По дяволите, аз искам да се бия. Не знам колко време ще отсъствам, но не искам да се подлагам на операция.
Ако се оперирам, ще трябва да спра за три-четири месеца, а не искам това. Казаха ми, че с тази контузия има шанс все пак да мога да се състезавам. Надявам се да ми позволят.“
Контузията се случи по време на мача между Dragon Lee & Je'Von Evans срещу The Vision в епизода на Raw от 20 юли.
След нея, по лекарска препоръка, той беше изваден и от участията си в AAA.