Преди няколко месеца, на Elimination Chamber 2026, Danhausen направи изненадващия си дебют в WWE.
Малко след дебюта си той се превърна в една от най-популярните звезди в компанията и в един от най-успешните продавачи на мърчандайз. Само няколко месеца по-късно Danhausen вече се състезава и дори спечели мач на SummerSlam.
Въпреки сегашната му популярност, дебютът му не бе приет еднозначно. Докато част от феновете се радваха да го видят, други го освиркваха и реагираха с недоволство. Освен това зад кулисите също не липсвали хора, които не били впечатлени.
В интервю за Busted Open Kit Wilson коментира, че много кечисти не са били доволни, че Danhausen е дебютирал именно на PPV, заемайки място, което е можело да бъде дадено на някой от тях.
„Абсолютно не“, отговори Wilson, когато беше попитан дали е очаквал толкова бързия възход на Danhausen в WWE. „Бях в Чикаго за дебюта му и това остави много въпросителни. Имаше хора, на които им хареса, но имаше и много, на които не им хареса. Това е хубавото на тази компания – всеки има право на собствено мнение. Danhausen дебютира на PPV и доста от нас зад кулисите не бяхме особено доволни, защото, честно казано, може би зае мястото на някой от нас.“
Wilson продължи и в сюжетен стил заяви, че именно той е помогнал Danhausen да стане толкова популярен.
„Разбира се, исках аз да бъда човекът, който ще се изправи срещу Danhausen. Кой беше първият му съперник? Аз. Кой го направи известен? Аз. А сега Danhausen е по-популярен от всякога. Така че... няма защо.“
В продължение на няколко седмици Wilson и The Miz бяха във вражда с Danhausen, преди бившата звезда на AEW да насочи вниманието си към The Judgment Day.