На SummerSlam 2026 Oba Femi победи Brock Lesnar и на практика сложи край на легендарната му кариера.
След няколкомесечна вражда Femi получи специален жест на уважение от Lesnar в края на мейн ивента на първата вечер на SummerSlam.
В интервю за TMZ Sports след шоуто The Miz разкри, че моментът не е бил предварително планиран и не е бил част от сценария.
„Мисля, че всички бяха шокирани от Brock Lesnar. Не защото загуби, а защото след мача тръгна да напуска ринга, после се обърна и направи това, което в кеча наричаме 'да предадеш щафетата' на някого. Хората не разбират, че творческият екип не е казвал на Brock да направи това. Brock прави каквото сам реши. На него никой не му казва какво да прави. Когато усети нещо, просто го прави. Той е единствен по рода си. Никога повече няма да видите човек като Brock Lesnar.
Той беше „Следващото голямо нещо“, а сега предаде щафетата на човека, когото сам смята за следващото голямо име. Това носи огромно напрежение за Oba Femi, но мисля, че той е от онези таланти, които могат да се справят с подобен натиск и да се превърнат в следващата голяма звезда.“
Oba Femi: Не очаквах това от Brock Lesnar
По време на пресконференцията след SummerSlam Oba Femi също коментира жеста на Lesnar и призна, че е бил напълно изненадан.
„Прегръдката и публичната подкрепа определено ме изненадаха. Изобщо не го очаквах. Знаех, че дълбоко в себе си Brock винаги ме е уважавал. А той също знае, че и аз изпитвам огромно уважение към него“, каза Femi.