Въпреки че отпадна още в първия кръг на турнира за TNA Knockouts Television Championship, Gabby Forza е впечатлила ръководството на TNA с представянето си.
В интервю за Denise Salcedo Forza официално обяви, че вече е подписала договор с TNA и е част от ростъра на Knockouts дивизията. Тя дебютира по време на телевизионните записи след Slammiversary в Олбани, където се изправи срещу Indi Hartwell в Xplosion и загуби от Jody Threat в първия кръг на турнира за телевизионната титла. По-късно TNA я върна и за записите във Филаделфия в края на юли.
Това е първият телевизионен договор в кариерата на Forza. Тя е тренирана в школата Create A Pro Wrestling, която е съсобственост на кечиста от TNA Brian Myers. Освен участията си в независимите федерации в САЩ, тя вече е натрупала опит и в Япония и Франция. През декември 2025 г. участва и в първия женски кеч семинар Lodestone, организиран от Bayley.
„Имам много вълнуваща новина. Официално подписах с TNA, което означава, че това е първият ми телевизионен договор след три години и половина на независимата сцена, в които се опитвах да покоря света – и бих казала, че успях. Вече съм част от TNA Knockouts дивизията и съм невероятно щастлива. За първи път го казвам на глас и нямам търпение да го споделя с всички“, заяви Forza.
Тя разкри, че е чула слухове за турнира за телевизионната титла, но не е знаела, че ще бъде сред участничките, докато не е била обявена схемата. По време на дебюта си все още не е имала договор с TNA, но винаги е била почитателка на Knockouts дивизията. Forza останала впечатлена от усилията, които компанията е положила, за да я представи подобаващо, въпреки че тогава не е била част от ростъра.
Преди да започне с кеча, Forza години наред е играла американски футбол. Тя успешно съчетава образа на кораво момиче с приятелския си персонаж „The Gnomie“.
„Наистина мразя да стоя отстрани. Радвам се за успехите на другите, но искам и аз да бъда там, да се боря. Обожавам контактните спортове още от малка. Винаги бях най-дребната в отборите по американски футбол, защото бях единственото момиче“, сподели тя.
Forza отдава своята издръжливост на по-големия си брат, който никога не я е щадял и винаги се е държал с нея като с едно от момчетата. Днес именно той е един от най-големите ѝ привърженици.
Ново попълнение след няколко напускания
Подписването на Gabby Forza идва в момент, когато няколко състезателки вече напуснаха Knockouts дивизията. Jody Threat, Mara Sade, Tessa Blanchard, Victoria Crawford и Myla Grace вече не са част от TNA.
Междувременно турнирът за определяне на първата TNA Knockouts Television Champion продължава, а новата шампионка ще бъде коронована през следващите седмици.