Brie Bella даде нова информация за състоянието си след контузията на SummerSlam.
В ново видео, публикувано в YouTube канала на Nikki и Brie, тя разкри, че лекарите са ѝ казали, че няма да се налага операция. Очаква се обаче възстановяването ѝ да продължи между три и шест месеца.
Brie е получила множество счупвания на лопатката по време на SummerSlam, но според лекарите подобна травма не изисква хирургическа намеса.
„Каза ми: „Много е трудно да си счупиш лопатката. Никой не оперира такива травми. Ако наистина държиш, има само един лекар, който може да го направи. Но честно казано, това е като счупени ребра – просто чакаш да зараснат постепенно.“ Така че точно това ще направя.“
Brie определи случилото се като „нелеп инцидент“ и подчерта, че никой не носи вина за контузията.
„Искам да кажа, че това не е ничия вина. Контузията ми е просто част от този бизнес.“
„Случи се, когато поех cannonball върху стоманените стъпала. Странното беше, че веднага разбрах какво се е случило.“
Brie ще преминава рентгенови прегледи на всеки две седмици, за да се следи възстановяването ѝ. След още две седмици ще започне и физиотерапия.
„Ще отсъствам между три и шест месеца. Всичко зависи от това колко бързо ще зарасне лопатката ми.“