AJ Styles коментира възможността отново да участва в мач след оттеглянето си от кеча и как неговите синове биха могли да повлияят на подобно решение.
В The AJ Styles Show членът на Залата на славата на WWE обясни, че не би имал интерес да се завърне за мач в независима кеч промоция. Ако обаче става въпрос за голям мач с участието на Avery Styles и другите му двама синове, той би обмислил подобна възможност. Styles също така проявява интерес към участия като специален съдия или мениджър.
„Но колко време ще отнеме на сина ми или на синовете ми да стигнат до позиция, в която бих могъл да участвам в значимо шоу с тях? Ако няма значение, ще бъда откровен – вероятно няма да се върна за някакво инди шоу. Дори ако става въпрос за мач със синовете ми, вероятно не бих искал да го направя.
Нямам нищо против да бъда специален гост съдия или да изпълнявам ролята на мениджър, но ако все пак се завърна, надявам се да не съм на 60 години и това да бъде на голямо шоу. Разбира се, че бих го направил. Кой баща не би искал да се завърне и да бъде в отбор със синовете си? Така че не знам дали тази възможност ще се появи, защото зависи колко време ще му отнеме (на Avery Styles) да стигне дотам.“
Междувременно Styles временно зае мястото на Terry Taylor като продуцент и треньор в NXT, докато Taylor се възстановява от операция на коляното. След оттеглянето си легендата на WWE често посещава Performance Center, където помага на бъдещите звезди на компанията.
Синът му Avery официално направи своя кеч дебют през юни. В момента Styles е съсредоточен върху това да му помага да усъвършенства уменията си и евентуално един ден да бъде готов за проби в WWE.