В AEW вече се говори за Ace Austin.
В последния епизод на Wrestling Observer Radio Bryan Alvarez и Dave Meltzer обсъдиха загубата на Austin от Claudio Castagnoli в първия кръг на Continental Challenge Cup в съботното издание на Collision. Според Meltzer представянето на Austin е направило много добро впечатление и значително е подобрило позициите му в компанията.
„Що се отнася до позицията на Ace Austin, мисля, че с това представяне той направи огромна услуга на себе си, защото хората говорят за него, включително и в самата компания, където са останали много впечатлени от него“, заяви Meltzer.
Той продължи:
„Не знам дали това ще му донесе много победи, но мисля, че ще му осигури повече телевизионно време. Например, ако имат телевизионен мач за Mike Bailey или някой друг и им трябва човек, който да загуби, могат да си кажат: „Имаме Ace Austin и знаем, че той може да свърши тази работа страхотно.“
С победата си над Austin, Claudio Castagnoli се класира за четвъртфиналите на Continental Challenge Cup. Двойките за следващия кръг ще бъдат определени чрез жребий.
Рекордът победи-загуби на Ace Austin в AEW
Austin не се радва на особено големи успехи в индивидуалните мачове в AEW. През първата си година в компанията той има баланс от 1 победа и 9 загуби в мачове един срещу един. Единствената му победа е срещу Bryan Keith в изданието на Collision от 25 октомври 2025 г.
Като част от Bang Bang Gang обаче Austin има баланс от 4 победи и 3 загуби в отборни мачове.