Jackie Redmond: За мен е чест да ви посрещна на Allstate Arena! Тук ще се проведе след няколко часа новото издание на BWZ Stampede! Цели 22,000 човека са дошли във Rosemont, Illinois, за да се насладят на зрелището! Това обаче не е всичко, тъй като гостът, който съм ви подготвил. Той не е по-малко зрелищен! Дами и господа, при мен е собственикът на BWZ Stampede - единственият, неповторимият - Винс Русо! Той ще се включи при нас чрез сателит!
Vince Russo: За мен е голяма чест да съм тук! Погледни само тази арена, всички са толкова мотивирани за BWZ Stampede. А аз се радвам да видя реакцията им! Направо ми се топли сърцето от този факт. Кажи сега за какво искаш да говорим?
Jackie Redmond: За много неща бих искала да говорим, всъщност, доколкото знам ние се връщаме във старият формат на шоутата, защо е тази промяна? Заради миналият турнир ли беше предизвикана?
Vince Russo: Абсолютно! Всички усетиха носталгията миналият турнир! От днес ще върна Ивайло Мексикото и Боби Борисов! Те се връщат на коментаторската маса, тъй като са сърцето и душата на тази компания. Без тях просто не е същото. Също смятам, че това е моментът да кажа какво ще очакват, както зрителите, така и тези над 20 хиляди човека, които ще присъстват в арената!
Jackie Redmond: Цялата със в слух! Затова сме тук, за да чуем каква ще е програмата! Слушаме със целият си слух. Давай! Сигурна съм, че си подготвил страхотни неща за тази вечер!
Vince Russo: И още как, време е да натрия носа на онзи Сър Волен Сидеров! Този човек си мисли, че може да ме надиграе в собствената ми игра, но не е познал! Аз ще направя по-добър букинг от него! Слушай само, шоуто ще отвори със реч от новите BWZ Tag-Team Champions - Джанюариъс ДеМартини и турския сладкар Шекер Ага, който естестевно е придружаван от Хасан и Ибрахим! Може да наречеш това празненството на тези двамата! Продължаваме напред! Посредствения Джо ще направи своят дебют тази вечер! Той ще се изправи срещу Джо "Пещернякът"! Двамата ще мерият сили в мач, който аз нарекох битката на Джо, защото и двамата участници в него се казват Джо! Тук ще се види кой е алфата Джо! Ще чуем и първите думи от новият BWZ World Heavyweight Champion - DMT! Какво друго? Ще видим мач за главен претендент за BWZ ALFATV CHAMPIONSHIP! Една стара вражда ще се възроди пред очите ни! Бившият шампион Киро Бичето ще премери сили със най-силният човек в BWZ - Виро Мекицата! Също и ще видим битка за главен претендент за Отборните титли на BWZ! Лаувеярсон и Иван Боримечката ще се изправят срещу големият европеец Der Große Europäer и Никълъс Кейдж! И главния мач за вечерта ще бъде между Крейвън "Ловецът" и Армани Чукундуров "РАМБОТО"! Двамата ще премерят сили в мач, който е от вида уличен бой! Няма да има никакви дисквалификации, но победата трябва е чрез туш или предаване! Allstate Arena, гответе се за зрелище, защото това ще получите! За мен беше чест и ви желая приятно гледане!

Jackie Redmond: Чухте го директно от шефът! Програмата ще е масивна, вие не я пропускайте, тъй като шоуто започва! Това беше от нас. Сега ви оставяме с BWZ Stampede!