Светът на кеча получи добри новини в сряда сутринта, след като Jim Ross претърпя успешна мозъчна операция.
74-годишният Ross се подложи на процедура за поставяне на шънт в Норман, Оклахома, на 12 август. Неговият партньор в подкаста Conrad Thompson съобщи, че всичко е преминало успешно и се очаква Ross да се прибере у дома преди края на седмицата. Thompson призова всички да продължат да се молят за Ross по време на възстановяването му.
„Щастлив съм да съобщя, че нашият приятел Jim Ross претърпя успешна процедура тази сутрин! Дъщеря му ми каза, че всичко е минало добре и се очаква добрият стар JR да се прибере у дома до петък! Моля, продължавайте да се молите за JR и да се надяваме на бързо възстановяване!“, написа Thompson.
Преди операцията Ross публикува съобщение, в което благодари на всички за огромната подкрепа, която е получил. Той обясни, че при процедурата ще бъде направен отвор в черепа му, през който ще бъде поставена малка тръбичка. Чрез нея ще се отвежда излишната течност от мозъка, което би трябвало да помогне за проблемите с паметта и равновесието, с които Ross се сблъсква.
Въпреки предстоящата операция Ross направи планираното си пътуване до Минеаполис за WrestleCon преди няколко седмици и се надява да бъде в Лондон за AEW All In 2026 на 30 август. Бъдещето му в AEW обаче все още е под въпрос, след като миналата седмица Ross заяви, че все още не е подписал нов договор. Настоящият му контракт трябва да изтече в някакъв момент през този месец.
Ric Flair пожела бързо възстановяване на Jim Ross
В публикация тази сутрин Ric Flair пожела бързо възстановяване след операцията на своя „скъп приятел“ Ross. Flair определи Ross и Jerry „The King“ Lawler като най-добрия коментаторски екип в историята на професионалния кеч и заяви, че знае, че JR е бил боец през целия си живот.
„На моя скъп приятел Jim Ross, когото познавам още от 80-те години. Ти и Lawler като екип бяхте най-добрата двойка коментатори в историята на нашия бизнес, а аз съм познавал всички. Пожелавам ти бързо възстановяване след мозъчната операция днес! Трябва да останеш силен и да преминеш през това, братко! Ти си бил боец през целия си живот“, написа Flair.