Членът на WWE Hall of Fame Rey Mysterio коментира възможното си оттегляне от кеча.
Mysterio се състезава още от 90-те години и продължава да бъде един от най-добре подготвените и атлетични кечисти в състава. На 51-годишна възраст той наскоро гостува в What’s Your Story? със Stephanie McMahon, където говори за това кога би могъл да сложи край на кариерата си.
2026 г. се превърна в година на оттеглянията, след като John Cena приключи кариерата си в края на 2025 г., последван от Hiroshi Tanahashi и AJ Styles в началото на 2026 г., както и Brock Lesnar след WWE SummerSlam 2026. Mysterio обаче смята, че все още има какво да даде.
„Напоследък се питам дали не наближава моментът да се оттегля. Определено не чувствам, че е така. Тялото ми не ми казва: „Добре, вече е време“, а аз винаги се старая да слушам тялото си.
Наслаждавам се на ролята си като генерален мениджър на AAA и на възможността да наблюдавам как млади изгряващи звезди се развиват. Но в крайна сметка наистина обичам това, което правя, във всяко едно отношение. Очевидно много повече обичам да се състезавам, отколкото да бъда зад камерите.
Разбирам обаче, че възможностите са ограничени и в момента има други, които трябва да бъдат преди мен, защото е време светлината на прожекторите да бъде насочена към други звезди, особено в света на Lucha Libre. И нямам проблем с това“, заяви Mysterio.
„Що се отнася до окончателното отказване, никога не казвай никога. Може просто един ден, съвсем неочаквано, да почувствам: „Добре, вече е време“, завърши членът на WWE Hall of Fame.
Dominik Mysterio иска да сложи край на кариерата на баща си Rey Mysterio
Преди няколко дни, по време на участие в The Ariel Helwani Show, AAA Mega Champion Dominik Mysterio заяви, че смята за свое рождено право именно той да победи баща си Rey Mysterio и да сложи край на кариерата му.
„Не мисля, че някога е имало разговори за това, но аз говоря за него. Искам да се махне оттук. Сега, когато и сестра ми се включва, има място само за определен брой Mysterio. Един от тях наближава 60 и мисля, че е време да си тръгне. Така го виждам аз“, заяви Dominik.
„Трябва да съм аз. Не виждам друг начин. Наистина не виждам. Това е мое рождено право. Ще полудея напълно, ако не съм аз. Аз трябва да го направя – това е единственият възможен начин. Трябва да взема маската му и трябва да взема името му.“