Donovan Dijak коментира възможността да се завърне в WWE и отново да сформира отбор с бившия си партньор Baron Corbin.
Dijak заяви, че би бил отворен към събиране с Corbin в WWE при „подходящите обстоятелства“. В интервю за TheDaleStars той коментира и неяснотата около това дали отборното им име The Skyscrapers би могло да бъде използвано в WWE, но подчерта, че остава отворен към тази възможност.
„Със сигурност бих бил отворен към това при правилните и подходящи обстоятелства. Що се отнася до правата върху името The Skyscrapers, не знам кой ги притежава. Предполагам, че MLW има някакви права. Не знам дали може би са изтекли и след това са ги подновили или нещо подобно. Нямам представа. WWE очевидно притежава архива на WCW и други подобни неща. Не съм особено запознат със законите за интелектуалната собственост, но да, със сигурност бих искал да продължа да работя с него.
За съжаление времето, което имахме да работим заедно, беше прекалено кратко. За този кратък период успяхме да направим някои готини неща, но реалността е, че бяхме заедно само около година, а MLW провежда шоута приблизително веднъж месечно, така че вероятно сме имали само дванадесет или тринадесет мача заедно.
Да, със сигурност се надявам да има още в бъдеще. Не знам в коя компания би могло да се случи това, но съм отворен към всяка възможност.“
Corbin и Dijak за първи път сформираха отбор в MLW през 2025 г. и скоро след това спечелиха World Tag Team Championship на компанията. Името The Skyscrapers преди това бе свързвано със Sid Vicious, Dan Spivey и The Undertaker по време на периода им като групировка в WCW през 1989 и 1990 г.
Corbin се завърна в WWE в изданието на SmackDown от 10 юли след близо две години отсъствие. Той се намеси по време на мача за United States Championship между Trick Williams и Carmelo Hayes. Впоследствие Corbin се изправи срещу Williams за титлата на SummerSlam и я спечели за втори път в кариерата си.