В последния епизод на MLP Mayhem, Adam Copeland говори за решението на Tony Khan да му позволи да се бие на предстоящото PPV MLP Northern Rising.
Copeland е потвърден за участие на PPV събитието на Maple Leaf Pro на 3 октомври в Mattamy Athletic Centre в Торонто, Онтарио, Канада, намиращ се на мястото на бившата Maple Leaf Gardens.
Във видео, излъчено в MLP Mayhem в сряда, Copeland говори за отношението на президента на AEW към участието му в Maple Leaf Pro.
Copeland каза:
„Що се отнася до участието ми в това шоу, имам договор с AEW, но прекрасното при Tony Khan и неговия начин на мислене за професионалния кеч е, че той иска кечът да процъфтява.
AEW и Maple Leaf Pro Wrestling са партньори. Това е партньорство, което може да помогне на кеча да процъфтява на място, което има нужда от това.
Той също така знаеше какво означава това за мен и колко специално е това място за мен. И не мисля, че щях да мога да се оттегля спокойно, ако не го направя.“
Copeland продължи:
„Началото на всичко това бе поставено, когато Scott D’Amore видя интервю, което дадох и в което казах, че моето място, моята свещена земя, на която трябва да се бия, преди да приключа кариерата си, е Maple Leaf Gardens.“
Adam Copeland и Bret Hart се появиха в епизоди на MLP Mayhem
Copeland и Bret Hart се появиха в епизоди на MLP Mayhem, което се излъчва по TSN в Канада и се стриймва в myAEW.com в останалата част от света.
Hart участва във видеа, в които говори за своето протеже Mo Jabari, който е съсобственик на Dungeon Wrestling заедно със синовете на Hart. Copeland се появи за първи път в епизода на 29 юли, когато бе разкрит като мистериозния човек, приел телефонното обаждане на Scott D’Amore.
Видеото, в което Copeland говори за участието си в Maple Leaf Pro, тук: