Tanev Пейдж се оплакваше нещо
Ядосват правилните хора, доволен съм. 😃 Не знам какво са сменили зад кулисите, обаче нещата са класи над това, което беше преди Самъра. Откриващият сегмент беше брутално добър, забъркаха няколко човека в няколко вражди и избутаха няколко истории напред. Много ли изисквам, като спамя всяка седмица, че искам да видя образи и истории, които се развиват и мачове, които значат нещо? Всеки път Мат Кардона като излезе, в главата ми само звучи как Ортън го соли преди манията: FUCKIN MARK! MARK-ASS STOOGE! INDIE NERD! 😃 Тотално му торпилираха образа, но поне получава време и съм доволен. Пънк и Оуенс преподават отново, надъхан съм за следващата седмица. Шкембето може да не спечели титлата, обаче нещо ще се случи. Започват да обръщат Пънк на хийл малко по малко. Трябваше още преди година да го направят Corporate Man Punk, че беше яко зациклил. Не бях изгледал целия сегмент като коментирах отначало, солташаците дефакто успяха да спрат Коди да не размаже тиквата на Ортън. Впечатлен съм. ДАЙВАРИ му взе стола, шампионско изпълнение. Джейсън Джордън после го заключи да не мърда. Оказа се, че Пити Уилямс и Джейми Нобъл са били проблема, добре че са ги махнали. Настоявам за стейбъл от пенсии, които да помагат на Алдис постоянно, а не само в кризисни ситуации.