Не знам защо очаквах мач за титлата на Смака тук, пак нещо не съм разбрал. Раздвижиха няколко истории, като цяло съм доволен. Отново скипнах жените, не защото са жени, а защото нямат какво да предложат за пореден път. Трик Циганина си върна косматия колан с един доста добре изпипан енгъл и мач. Не знам защо трябваше да намесват Корбин в цялата работа, моля се да е преходна вражда и да видим Трик Уили в нещо по-интересно. Надявам се да не го мъчат с Кармело Хейс, пичът е крайно безинтересен като образ... Брони и Боба беше мач, който гледах. Добре го бяха сглобили, но имах чувството, че Брон се движи на 0.5 скорост. Поне краят със завръщането на Бронсън и пълното унищожение на Оба Феми си заслужаваше чакането. Жалко, че не му открадна ботушите, щеше да е култаж. 😄 Ортън и Коди... мачът не беше никак лош, тийзнаха някакъв хийл търн на Роудс, но като цяло ме е яд за Ренди. Има какво още да даде като последната легенда в ростера и го прецакват за пореден път. Коди е турбо пън с тоя образ, съжалявам. Не знам как успя да стане толкова безинтересен за 2 години, надмина кошмарите на всички. Общо, хареса ми шоуто, но го усетих като някаква мидкардърска работа без мач за главна титла. Пак го бяха посрали от реклами, между другото. Добре че не го гледах на живо.