Lance Anoa’i – братовчед на Roman Reigns, син на Samu и внук на Wild Samoan Afa – обяви, че планира да се оттегли от професионалния кеч през март 2027 г.
Anoa’i съобщи новината в Instagram на 17 август, като заяви, че ще сложи край на кариерата си, след като навърши 17 години в кеч бизнеса. Той обясни, че решението му е свързано с желанието да прекарва повече време със съпругата и децата си.
„След почти 17 години в професионалния кеч официално ще сложа край на кариерата си на ринга през март 2027 г., когато достигна тази граница от 17 години.
Това пътуване ми даде спомени, приятелства, битки, победи, загуби и преживявания, които ще нося със себе си до края на живота си. Изключително благодарен съм на всички, които ме подкрепяха, вярваха в мен, деляха една съблекалня с мен и ми помагаха по пътя.
Но сега е време да започна да се подготвям за нова глава. В продължение на толкова много години кечът отнемаше уикендите ми, времето ми и безброй моменти далеч от хората, които обичам най-много. Стигнах до момент, в който искам да посветя това време на съпругата и децата си и да бъда до тях в моментите, които имат най-голямо значение.
Не е лесно да се откажеш от нещо, на което си посветил почти 17 години от живота си. Кечът винаги ще бъде част от мен и винаги ще обичам този бизнес.
Благодаря ти, кеч, за всичко, което ми даде. 17 години. Адски невероятно пътуване. А през март 2027 г... ще дойде време за семейството. Но това все още не е сбогуване. Имаме още няколко месеца!“
Anoa’i напусна WWE през октомври 2024 г., след като подписа с компанията по-рано същата година. Той така и не направи своя дебют на ринга по време на престоя си заради множество контузии.
След напускането на WWE Anoa’i се пробва и в Power Slap.