Brock Rechsteiner бе освободен от New Orleans Saints.
Според репортера Nick Underhill, който отразява отбора от Ню Орлиънс, Saints са освободили уайд рисийвъра в неделя преди крайния срок в 18:00 ч. източноамериканско време, до който отборите от NFL трябваше да намалят съставите си до 53 играчи.
Rechsteiner е син на члена на WWE Hall of Fame Scott Steiner и братовчед на Bron Breakker. Той игра колежански футбол за Jacksonville State, но не бе избран в драфта на NFL през 2026 г. По-рано тази година Rechsteiner участва в тренировъчен лагер за новобранци на Saints и си спечели договор с отбора.
На 6 август Rechsteiner бе наказан за първите шест мача от редовния сезон на NFL през 2026 г. По-късно Saints потвърдиха, че наказанието е за нарушение на политиката на NFL и NFLPA относно употребата на вещества за подобряване на спортните постижения.
Rechsteiner подписа WWE NIL договор през февруари 2025 г. и заяви, че възнамерява да се насочи към професионалния кеч, след като футболната му кариера приключи. В интервю по-рано тази година той сподели, че е разговарял с Breakker относно бъдеще в кеча.
„Тренирам с него постоянно, когато съм у дома. Често ходим и за риба, защото той се премести обратно в Джорджия. Той наистина ме убеди, че след като приключа с футбола... Каза ми да играя футбол колкото се може по-дълго, а когато приключа, да се насоча към кеч бизнеса“, заяви Rechsteiner.