CM Punk е рекламиран за WWE/NXT/AAA Worlds Collide, което ще се проведе в събота, 26 септември.
Шоуто ще се състои в Allstate Arena в Роузмонт, Илинойс, съвсем близо до родния град на Punk – Чикаго.
По време на AAA Ola de Calor в неделя бе излъчена реклама за Worlds Collide, в която бе показан Punk заедно с изображение на маската, която носеше като част от образа си в Straight Edge Society в WWE през 2010 г.
Punk вече бе загатнал за евентуално участие на Worlds Collide и възможността да върне маската специално за събитието по време на появата си на San Diego Comic-Con.
Punk заяви:
„Мисля, че е супер готино. Мисля също, че моментът е много подходящ, защото нашата сестринска компания AAA се разраства и прави различни неща. TripleMania тази година ще се проведе отчасти в Лас Вегас. Току-що обявихме и тяхно шоу в Allstate Arena. Така че това може да е идеалният момент да се потопя малко във водите на AAA.
Носил съм маска и преди. Бръснали са ми главата в мач „маска срещу коса“. Можем да подготвим всичко и да го направим отново през 2026 г.“