John Cena няма да се завърне на ринга – независимо дали става въпрос за WWE, AEW или която и да е друга компания.
По време на участието си на Fan Expo Canada в Торонто през уикенда Cena отново изключи възможността да се завърне на ринга, като заяви, че „никой Khan“ не разполага с достатъчно пари, за да го накара да промени решението си.
Докато Cena участваше в панел на събитието, фен започна да скандира за „още един мач“. Cena отхвърли тази възможност и обясни, че подобно завръщане би било несправедливо към феновете, които са спестявали пари, за да присъстват на прощалното му турне, вярвайки, че това ще бъде последната им възможност да го гледат на ринга.
„Никой Khan няма достатъчно дълбоки джобове – нито Nick, нито Tony. Нямат достатъчно пари. Приключих. Ще отговоря на това скандиране, защото много от вас похарчиха страшно много средства за прощалното ми турне. Ако реша егоистично да се завърна заради собственото си его, това на практика означава, че съм излъгал всеки един от вас.
На вас може и да не ви пречи, но имаше хора, които платиха цяло състояние, за да присъстват на последния ми мач. А аз после да кажа: „Шегувах се.“ Срещнах толкова много семейства, които положиха огромни усилия и спестяваха, само за да присъстват на тези моменти. Що се отнася до мен, приключих. Здравословно се чувствам добре. Имам яснота и чувствам, че тази глава е приключена както трябва. Що се отнася до това някога отново да падна на ринга – няма да се случи“, заяви Cena.
Cena прекара цялата 2025 г. в прощално турне, което завърши със загуба от Gunther на Saturday Night’s Main Event през декември. Той все още има договор с WWE като посланик на компанията и тази година бе водещ и на двете вечери на WrestleMania 42, както и направи поява на Backlash.
След оттеглянето си Cena следва правило, според което няма да участва във физически сблъсъци по време на бъдещите си появи в WWE. Той също така ще носи официално облекло вместо стария си кеч екип.
Cena участва в стартирането на Club WWE и е автор на идеята за John Cena Classic, по който все още се работи, въпреки че официални подробности все още не са обявени.
По време на Fan Expo Canada Cena заяви, че макар да не може публично да разкрие подробностите, проектът вече е напреднал до такава степен, че плановете за него са известни вътрешно в WWE.