Ric Flair иска да си върне част от робите, които според него са били „откраднати“ през годините.
През уикенда Flair започна да публикува в социалните мрежи правни предупреждения към хората, които притежават негови роби, но не могат да докажат, че са техни или че са ги закупили от него. Той заяви, че с напредването на възрастта осъзнава колко е важно за него да притежава част от собствените си кеч сувенири и че адвокатът му в Бостън ще започне да изисква документи, доказващи собствеността върху робите.
„Беше феноменален уикенд във Филаделфия и благодаря много на Dynasty Sports и Steve Solomon. За съжаление разбрах, че мои роби се продават от хора, които не ги притежават или нямат касова бележка от мен. Ако имат такава, няма никакъв проблем. Ако нямат, подобно на Tiffany VanDemark, която открадна пет от тях, от утре адвокатът ми ще започне да изисква юридически документи за собственост. Ако не разполагате с такива, очаквайте писмо от адвоката ми в Бостън.
Не мога да си представя защо някой би откраднал нещо, за което съм работил толкова усилено. Това не е готино и ще ви преследвам. Не ми се иска да нося лоши новини, но с напредването на възрастта осъзнавам колко е важно да притежавам част от собствените си сувенири.“
След като прочете реакциите към публикацията си, Flair написа още:
„След като прочетох коментарите ви, доста се забавлявах. Затова имам нова реплика: робите ми струват повече от къщата ви! И само за информация – това е престъпление и не трябва да се приема лекомислено.
Освен това съм много далеч от OJ [Simpson]. Още дори не съм започнал да пия, така че се пригответе за следващите няколко часа. Боря се с American Airlines, просто опитвайки се да се върна в Тампа. Докато публикувам това, съм на път към бара! Знаете къде да ме намерите, елате при мен, а ако имате някоя от робите ми, донесете я със себе си! Аз ще платя всичките ви питиета. WOOOOO!“
След това 77-годишният Flair публикува ново съобщение, този път конкретно за една златна роба. Flair заяви, че Steve Solomon, с когото вече работи по отношение на публичните си участия, му е предложил 200 000 долара за нея и че няма да се спре пред нищо, докато не успее да си я върне.
„Ако мислите, че говоря глупости за робите си, Steve Solomon, който има повече пари от Господ, току-що ми предложи 200 000 долара за тази златна роба. Който я притежава, по-добре да ми я изпрати възможно най-скоро. Няма да се спра пред нищо, докато не си я върна!
Който и да я има, лично ще дойда да я взема заедно с адвоката си. И само за информация – кражбата на подобни сувенири е престъпление.“
Миналия месец Flair обяви, че Fiterman Sports вече не го представлява и че занапред ще работи със Steve Solomon.