Спорът между майка и дъщеря, Linda Hogan и Brooke Hogan, отново се разпали.
Linda Hogan публикува стари семейни снимки във Facebook, на които Brooke е заедно с Hulk Hogan и други роднини. Linda написа, че Brooke е пораснала обичана и че семейството все още е наранено от решението ѝ да се дистанцира от тях.
„Публикувах тези прекрасни снимки на дъщеря ми Brooke с мен, бившия ми съпруг и неин баща, както и с майка ми и баща ми – всъщност с цялото семейство! Brooke е обичана. Всеки ден ни боли от това, че тя просто ни захвърля настрана като боклук. Искам да се уверя, че тя помни как всъщност бяха нещата и наистина да види колко много бе обожавана и обичана.“
Brooke не остави думите ѝ без отговор. Тя сподели публикацията на майка си в свое стори в Instagram и заяви, че е на крачка от това да публикува скрийншоти, които биха обяснили част от причините за разрива между тях.
„На 👌 толкова съм от това да извадя няколко скрийншота – които са ЕДНА от многото причини ЗАЩО.“
Тя обвини Linda, че постоянно петни името ѝ, и предупреди, че „избирателната амнезия“ няма да работи вечно, завършвайки отговора си с категорично „последно предупреждение“.
„Не приемам с лека ръка ПОСТОЯННОТО петнене на името ми.
Тази избирателна амнезия няма да мине.
Последно предупреждение.“
Brooke не уточни какво съдържат въпросните скрийншоти или от кога са, а засега нито една от двете не е предприела следваща стъпка в публичния конфликт.
Но след като Linda публично представи своята гледна точка, а Brooke даде знак, че е готова да отвърне по същия начин, не изглежда напрежението между двете да отшуми скоро.