WWE Hall of Famer Jake „The Snake“ Roberts разказа истории за работата си с Andre The Giant и разкри как легендарният гигант обичал да го измъчва по време на мачовете им.
В интервю за 12 News Roberts си припомни болезнена шега на Andre, която той наричал „гигантската прическа“. Andre събарял Roberts на земята, стъпвал върху косата му и след това го дърпал нагоре за ръцете, като по този начин му изскубвал цели кичури коса.
Roberts разказа и за друг интересен инцидент по време на един от мачовете им. Andre го притиснал в ъгъла, съборил го на ринга и седнал директно върху него. Когато съдията попитал Andre защо се смее, гигантът откровено признал, че пърди върху Roberts.
Според Roberts той останал заклещен под Andre в продължение на около 30-40 секунди, като го определи като най-дългото пръцкане, което някога е преживявал.
„О, Господи, човече. Той правеше някои ужасни неща с мен. Събаряше ме по задник, след това идваше, поставяше краката си от двете страни на главата ми и стъпваше върху косата ми. После се навеждаше, хващаше ме за ръцете и дърпаше. Просто ми изскубваше косата. Наричаше го „гигантската прическа“. Мразех това. Буквално цели кичури от косата ми изчезваха, човече. По цял кичур наведнъж. А той просто си мислеше, че е много забавно.
Една вечер ме събори, притисна ме в ъгъла и понякога просто те смазваше с тялото си. Паднах на земята, а той седна върху мен. Изведнъж съдията го попита: „Andre, защо се смееш?“
„Пърдя.“
Той пърдеше върху мен. Седна отгоре ми и пърдя в продължение на 30-40 секунди. Това бе най-невероятно дългото пръцкане на света. Мислех си, че никога няма да спре."