Stephanie McMahon е имала проблеми със самооценката си, след като напусна ръководната си позиция в WWE през 2023 г.
Вече минаха повече от три години, откакто McMahon заемаше ръководна длъжност в WWE. Първоначално тя се оттегли през 2022 г., за да се съсредоточи върху семейството си, но скоро след това се завърна след „пенсионирането“ на баща си.
Stephanie бе съизпълнителен директор на WWE заедно с Nick Khan, преди да напусне компанията през януари 2023 г., след като Vince McMahon принудително се върна на власт. В крайна сметка Vince подаде оставка през януари 2024 г. след завеждането на делото от Janel Grant.
В момента Stephanie води подкаста на WWE „What’s Your Story?“, а гост в тазседмичния епизод бе Charlotte Flair. По време на разговора McMahon разкри, че след напускането си е имала трудности със собствената си идентичност, тъй като тя била толкова силно свързана с работата ѝ в WWE.
Stephanie винаги ще обича WWE и се радва, че продължава да бъде близо до компанията, но решението да напусне ръководната си позиция ѝ е позволило да се наслаждава повече на живота и да прекарва повече време със семейството си.
„Имах доста трудности, когато се прибрах у дома, защото – очевидно все още правя много неща. Но бях ръководител, който работеше постоянно. А сега си мислех: „По-малко значима ли съм като човек, защото вече не съм на тази позиция? Трябва ли все още да доказвам нещо – и на кого? На себе си?“ Не, не трябва.
И е напълно нормално да се наслаждавам на живота си, като същевременно продължавам да работя усилено и да давам нещо от себе си. Мога да отдавам любовта си на семейството си и да бъда до тях. Осъзнах, че именно това е най-важното за мен.
Разбира се, обичам кеч бизнеса и винаги ще го обичам. Независимо от всичко, влагам любовта си в този бизнес и във всички хора, които са част от него.“
Stephanie бе въведена в WWE Hall of Fame по-рано тази година, а съпругът ѝ Paul „Triple H“ Levesque, който е Chief Content Officer на WWE, и Nick Khan, който в момента е президент на WWE, заявиха, че вратата винаги е отворена за нейно бъдещо завръщане, ако тя пожелае.
Stephanie и Levesque са женени от повече от две десетилетия и имат три дъщери. Дъщеря им Vaughn се появи пред камерите на SummerSlam миналия месец и изпълни „God Bless America“.